Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet olyan ostoba pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet olyan ostoba pár pasi, hogy azt hiszik, a barátnőjük majd megcsalja őket, ha elmegy nélkülük egy fesztiválra?

Figyelt kérdés
Persze a nemeket megcserélve is igaz, de én pasiktól többször hallottam ezt a fajta félelmet.
2016. júl. 7. 21:47
 111/133 anonim ***** válasza:
Az ostoba pasi akit a barátnője úgy csal meg ahogy nem szégyelli. Azért nem viszi magával a pasit mert tengerbe nem szokás vizet vinni. Barátnőkkel húzzák egymást piálásban bátorságban is.
2017. júl. 16. 13:57
 112/133 A kérdező kommentje:

Utolsó: a pasi számtalan ok miatt maradhat otthon

- nincs rá pénze

- nem szeret fesztiválozni

- a jegyvásárlás előbb volt, mint a kapcsolat indulása

- dolgozik

-eltört a lába

stb.

109-es, elhiszem a történetet, számtalan cifrábbat tudok mesélni mindenfélékről, de az nem jelenti, hogy az az általános.

Akik itt kommentelnek voltak egyáltalán fesstiválon valaha?

"Elmondható, elenyésző kivételtől eltekintve, hogy a bulikon, a nők, főleg amelyik iszik, hogy "jól érezze magát", szexelni fog egy idegennel."

Ez nettó baromság, főleg, ha pasija is van. Ha nincs, akkor mondjuk szerintem azt csinál, amit akar.

"és csak a "kiválasztottak", akiknek nagyon erős a tartásuk, tudnak ennek ellenállni"

Persze, mert minden nő ösztön lény, és mert a fesztiválokon csak jó pasik próbálnak felszedni, olyanok nincsenek is, akiket a többség bottal se piszkálna meg. Hogy hogy nem ugrik rájuk mindenki...

"Ha meg valóban szeretek valakit, akár nő, akár férfi, nem megyek nélküle bulizni. Mert nélküle nem jó. "

Ez meg a tipikus kapcsolatfüggő, másokra rátelepedős emberek dumája. Most akkor az összes David Bowie-koncertet köteles vagyok végigállni, csak mert a párom szereti, akkor is, ha szerintem egy sz..r? (Igen, tudom, hogy már nem él, nem ez volt a lényeg.) Szerintem rohadt idegesítő, amikor emberek ráerőltetik egymásra a szórakozásukat. Együtt olyan dolgokra menjenek, amit mindketten szeretnek.

Nők, ti mit gondoltok?

2017. júl. 16. 17:26
 113/133 A kérdező kommentje:
Annak amúgy mi értelme, amikor idézőjelben kiemelitek a fő kérdést?
2017. júl. 16. 17:38
 114/133 anonim ***** válasza:
Dolgoztam a Szigeten biztonsági őrként a fiatalok konkrétan a wc elött mindenki szeme láttára dugtak bedrogozva a lány holland volt a pasi angol(ul beszélt). Lehet a lánynak otthon van barátja de még az se kizárt hogy a sátorban aludt. Szokás mondani ami a Szigeten történ az a Szigeten is marad
2017. júl. 16. 21:42
 115/133 anonim ***** válasza:
41%

Teneked nem pasi kell, hanem egy kutya. De előtte egy növénnyel próbálkozz, és ha az túléli, csak akkor jöhet a kutya. Párkapcsolatra még nagyon éretlen vagy.

Bocs, hogy tőlem kellett ezt megtudnod.

2017. júl. 17. 23:43
 116/133 A kérdező kommentje:
Kedves későn becsatlakozó, a szövegből kiderült, hogy van barátom. Te még az érettségire vagy éretlen, ott ugyanis van szövegértési feladat.
2017. júl. 21. 20:48
 117/133 A kérdező kommentje:
amúgy nem értem, miért lennék éretlen egy kapcsolatra, konkrétan mi alapján. az alapján, hogy nem vagyok egy féltékenységi idegroncs? igen, ez épp erre utal...
2017. júl. 21. 20:49
 118/133 anonim ***** válasza:

Az érettségit szín ötössel letettem. Igen a szövegértéses részt is. Csakhogy én a sorok között is "tudok" olvasni.

A megnyilvánulásaid, reakcióid, a férfiakhoz való hozzáállásod, alapján mondtam, amit mondtam.

Persze a mostani reakciód is csak ezt igazol. Cinikus, és kioktató vagy, ami nagyképűséggel is társul, ami után már meg sem lepődik az ember azon, hogy felsőbbrendűnek érzed magad, a semmire, vagy arra, hogy nő vagy. Már maga a kérdés módja, szövege is felháborító, és sértő a férfiakra nézve.

De ha te ezt nem érzed, az engem igazol. Hogy éretlen vagy még, de nagyon.

2017. júl. 22. 00:07
 119/133 anonim ***** válasza:
75%
Ne bántsátok a kérdezőt! Szerintem teljesen normálisan ír a témában, jók az érvei, a hozzáállása is rendben van. Nekem nagyon szimpatikus :)
2017. júl. 26. 00:07
 120/133 anonim ***** válasza:
43%

#119 És akkor most azt várod, hogy a nyakadba boruljon, és elvegye a szüzességed?

Nem így kell nőt szerezni magadnak. Így max egy istenkomplexusos libát kapsz, aki agyon aláz. Persze ha ezt szeretnéd...

2017. júl. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!