Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet olyan ostoba pár pasi, hogy azt hiszik, a barátnőjük majd megcsalja őket, ha elmegy nélkülük egy fesztiválra?
Utolsó: a pasi számtalan ok miatt maradhat otthon
- nincs rá pénze
- nem szeret fesztiválozni
- a jegyvásárlás előbb volt, mint a kapcsolat indulása
- dolgozik
-eltört a lába
stb.
109-es, elhiszem a történetet, számtalan cifrábbat tudok mesélni mindenfélékről, de az nem jelenti, hogy az az általános.
Akik itt kommentelnek voltak egyáltalán fesstiválon valaha?
"Elmondható, elenyésző kivételtől eltekintve, hogy a bulikon, a nők, főleg amelyik iszik, hogy "jól érezze magát", szexelni fog egy idegennel."
Ez nettó baromság, főleg, ha pasija is van. Ha nincs, akkor mondjuk szerintem azt csinál, amit akar.
"és csak a "kiválasztottak", akiknek nagyon erős a tartásuk, tudnak ennek ellenállni"
Persze, mert minden nő ösztön lény, és mert a fesztiválokon csak jó pasik próbálnak felszedni, olyanok nincsenek is, akiket a többség bottal se piszkálna meg. Hogy hogy nem ugrik rájuk mindenki...
"Ha meg valóban szeretek valakit, akár nő, akár férfi, nem megyek nélküle bulizni. Mert nélküle nem jó. "
Ez meg a tipikus kapcsolatfüggő, másokra rátelepedős emberek dumája. Most akkor az összes David Bowie-koncertet köteles vagyok végigállni, csak mert a párom szereti, akkor is, ha szerintem egy sz..r? (Igen, tudom, hogy már nem él, nem ez volt a lényeg.) Szerintem rohadt idegesítő, amikor emberek ráerőltetik egymásra a szórakozásukat. Együtt olyan dolgokra menjenek, amit mindketten szeretnek.
Nők, ti mit gondoltok?
Teneked nem pasi kell, hanem egy kutya. De előtte egy növénnyel próbálkozz, és ha az túléli, csak akkor jöhet a kutya. Párkapcsolatra még nagyon éretlen vagy.
Bocs, hogy tőlem kellett ezt megtudnod.
Az érettségit szín ötössel letettem. Igen a szövegértéses részt is. Csakhogy én a sorok között is "tudok" olvasni.
A megnyilvánulásaid, reakcióid, a férfiakhoz való hozzáállásod, alapján mondtam, amit mondtam.
Persze a mostani reakciód is csak ezt igazol. Cinikus, és kioktató vagy, ami nagyképűséggel is társul, ami után már meg sem lepődik az ember azon, hogy felsőbbrendűnek érzed magad, a semmire, vagy arra, hogy nő vagy. Már maga a kérdés módja, szövege is felháborító, és sértő a férfiakra nézve.
De ha te ezt nem érzed, az engem igazol. Hogy éretlen vagy még, de nagyon.
#119 És akkor most azt várod, hogy a nyakadba boruljon, és elvegye a szüzességed?
Nem így kell nőt szerezni magadnak. Így max egy istenkomplexusos libát kapsz, aki agyon aláz. Persze ha ezt szeretnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!