Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet olyan ostoba pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet olyan ostoba pár pasi, hogy azt hiszik, a barátnőjük majd megcsalja őket, ha elmegy nélkülük egy fesztiválra?

Figyelt kérdés
Persze a nemeket megcserélve is igaz, de én pasiktól többször hallottam ezt a fajta félelmet.
2016. júl. 7. 21:47
 101/133 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet olyan ostoba pár pasi, hogy azt hiszik, a barátnőjük majd megcsalja őket, ha elmegy nélkülük egy fesztiválra?"

Mert ez egy nőnél (is) benne van a pakliban. Mindig.

(Ha nincs, akkor azt a nőt megette a fene, mert valószínűleg aszexuális.)

Onnantól meg már csak kockázati tényezőkről beszélhetünk, mint buli, pia, drog, más pasik, satöbbi...

Ahogy a közmondás tartja: "alkalom szüli a tolvajt".

2017. júl. 15. 10:35
 102/133 A kérdező kommentje:
A közmondás is hülyeség. Alkalom szüli azt a tolvajt, aki lopni akar. Ha milliomos vagyok, nem lopok kocsit, kínálkozó alkalommal sem. Aszexuális? Miért? Aki nem dug mindenkivel az aszexuális? Vagy egy hétig nem lehet kibírni? A fesztiválokbóül meg nem következik, hogy valaki be van drogozva. Ha egy drogos ku..-val jársz, szakíts vele.
2017. júl. 15. 14:30
 103/133 anonim ***** válasza:
24%

"Ha milliomos vagyok, nem lopok kocsit, kínálkozó alkalommal sem."

Ja. Csak épp adót csalsz, vagy szénnétúlárazol valamit - HA alkalmad adódik. Hát az tényleg más...

Nyugi, a közmondásokat épp azért "találják ki", mert elég jól be szoktak jönni. Úgy is mondhatnánk, hogy statisztikai alapon nyugodnak.

2017. júl. 15. 14:41
 104/133 A kérdező kommentje:
Hát szerintem viszont az, hogy idekevertél egy közmondást, nem jelenti, hogy tényleg köze is van a témához. És a milliomosos példa szerintem igenis megállja a helyét, adócsalás ugyanis nem alkalommal, hanem folyamatosan történik.
2017. júl. 15. 15:13
 105/133 anonim ***** válasza:
80%

15/16 valaszolo vagyok.

nem semmi milyen valaszok erkeztek azota.:)

viszont leirnam egy kicsit a tortenetemet.

2015-ben voltam utoljara fesztivalon. Akkor egy friss ,par honapos kapcsolatom volt. O sem jott velem. Semmi baj nem volt,meg fel nem szalltam a vonatra. Onnantol ugy kezdett el viselkedni a kedves ex,mint akinek elment az esze.

Valahol itt kezdodott a kalvaria.

es nem,nem csaltam meg,nem flortoltem,semmi. (Aszexualis se vagyok.:D)

Ahogyan az elozo jo sok fesztes evek alatt sem egyik paromat sem. (3volt beloluk osszesen. Hosszu ,par eves kapcsolatok.)

Se feszten, se sehol nem volt megcsalas reszemrol.

Pedig most vagyok 25, de 13 evesen mar voltam kint a Szigeten. (Korai,igen.)

A problema az,hogy az exem iszonyu feltekeny,szamonkero es sorolhatnam milyen volt. Nagyon tulzasokba esett,ez is vezetett a veghez.

Ezzel az a baj,hogy masfel ev alatt se ment teljesen a bizalom,ugy,hogy tudta csak 2emberem volt elotte, rajtuk kivul nem kavartam.

Nem vagyok konnyen agyba cipelheto stb.

ezt en eddig birtam,pedig komolyan szerettem volna ,ha mukodik kettonk kozt.

Szoval. En nem mondom kedves ferfiak ,hogy ossztogassatok ingyen a bizalmat,de azt sem kell hinni,hogyha ket percig nem figyelsz a nodre ,akkor mas farkan fog ugralni.

nagyon szepen kilehet nyirni egy kapcsolatot igy.

2017. júl. 15. 15:53
 106/133 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy úgy viselkedett, mint akinek elment az esze?
2017. júl. 15. 15:56
 107/133 anonim ***** válasza:

Azt jelenti,hogy szepen kikisert a vonathoz,kuldott egy szep smst meg:szeretlek ,vigyazz magadra stb.

majd meg oda sem ertunk a helyre,de elkezdte felturbozni magat,hogy "majd inni fogsz ,reszeg leszel ,ott lesznek a pasik." Ez vegig igy volt ,a teljes feszt ideje alatt,nem lehetett vele ertelmesen beszelni. En vegtelen turelmes ember tudok lenni,tudtam,hogy csaltak mar meg,probaltam szepen beszelni vele ,megertetni h nem kell aggodni. Aztan persze egy ido utan az en agyam is eldurran..mikor en siman elmondtam volna neki szepen ,hogy mik tortentek aznap,orultem volna ha felhiv es beszelunk. De annyibol allt ,hogy jottek az uzenetek,hogy en aztan kitudja micsinalok,es biztos tok reszeg vagyok... mennyit ittam eddig mondjam meg stb.

es en orultem volna,ha jon velem a fesztre,de nem jott.

eletem legborzalmasabb kiruccanasa volt az a par nap.

2017. júl. 15. 16:23
 108/133 A kérdező kommentje:
Oh,hát sajnálom.
2017. júl. 15. 23:39
 109/133 anonim ***** válasza:
55%

#105 Akkor egy másik történet.

Adott egy 16+ éves kis hölgy. Komoly kapcsolatban.

Az első alkalma úgy történt, hogy pár pohár alkohol után felment egy 20 éves pasi lakására, ahol ottfelejtette a szüzességét. Persze ezek után, a komoly pasija, azt hitte róla (mert azt mondta), hogy szűz. 100%-osan bízott is benne. Ezért nyugodtan járt bulizni, ahol mindig a piától nyert bátorságot, és egyéjszakás kalandokat. Miközben a pasija fél évet várt az első szexre. 20 éves korában, összejött egy antialkoholista, vele egyidős férfival. Majd pár hónap múlva, szakított a barátjával. Ennek a férfinak azt mondta, (ahogy a többi nő is szokta hazudni) hogy csak két férfivel volt, az elsővel, aki csak kihasználta, és azzal akivel őelőtte szakított. Az új pasija is bízott benne. De 20 év múlva kiderült, hogy egy ribizlit vett el. Ez a nő, ma 40 felett, egyedül neveli a gyerekeit, csak azért, mert hazug...

Elmondható, elenyésző kivételtől eltekintve, hogy a bulikon, a nők, főleg amelyik iszik, hogy "jól érezze magát", szexelni fog egy idegennel. És nem azért, mert ivott, hanem azért ivott, hogy meg merje tenni, és hogy legyen mentsége maga előtt. Mert a férfiak előtt ez nem mentség.

Ezeken a helyeken, még a ronda nőket is rengetegen bombázzák, és csak a "kiválasztottak", akiknek nagyon erős a tartásuk, tudnak ennek ellenállni, de aki iszik, az nem is akar ellen állni. Max annyira ronda, hogy még részegen sem kell senkinek.

Ha meg valóban szeretek valakit, akár nő, akár férfi, nem megyek nélküle bulizni. Mert nélküle nem jó. De ha nem szeretem, csak érdekből vagyok vele, akkor okolom őt mindenért, amit elkövetek.

2017. júl. 16. 01:37
 110/133 anonim ***** válasza:

109. En ertem. Megertem ezt is. Csakhogy en viszont tenyleg nem csinaltam soha semmi ilyet. Ennek ellenere sok vadat kaptam az extol.

Ez sem jo.

2017. júl. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!