Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb jó pasinak, miért van csúnya barátnője?
a csúnyább odaadóbb az ágyban,és nem a fellegekben jár.nem kell folyamat ráverni a pénzemet amiért megdolgozok,vagy amit összeseftelek.nem vinnyog minden 7 végén h menjünk buliba,vagy plázába.tudod van amikor az ember pihenni szeretne.nincsenek a csunyább nőknek akkora igényei,nem verik a nyálukat folyamat........
hosszú távra egyértelmű h melyik a jobb.és nem a szépség teszi.itt sokan pofáznak a szerelemről.én eddig csak egyszer tudtam szerelmes lenni.és nem a kinézete miatt.
pedig azt kapok meg akit akarok.
Nos ha szerinted bányarém lány a barátnője, akkor esetleg elképzelhető, hogy a bányarémek a jó csajok és te vagy a bányarém. Csúnya lány nincs! Bocsánat van, de aki SZERINTEM csúnya tudod azzal nem jövök össze csak olyannal aki SZÁMOMRA jó csaj, szép és tetszik nekem, jobban mint bárki más. Innentől kezdve, hogy pl a szomszéd lány szerint a barátnőm "csúnya" az magasról lesz@rom, mert aki a barátnőmet lesajnálja az egy ostoba, ronda, rosszindulatú és beképzelt pics@nak tartom. Ennyi.
Ez az egész kérdés szánalom. Mert te jobbnak gondolod magad más lánynál nem jelenti azt, hogy jobb is vagy tőlük.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!