Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb jó pasinak, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb jó pasinak, miért van csúnya barátnője?

Figyelt kérdés
Ismerek sok olyan pasit aki szinte bármelyik nővel összejöhetne, de bányarémekkel járnak. De ismeretlenek is látok ilyet rengeteget.
2010. ápr. 14. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a csúnyább odaadóbb az ágyban,és nem a fellegekben jár.nem kell folyamat ráverni a pénzemet amiért megdolgozok,vagy amit összeseftelek.nem vinnyog minden 7 végén h menjünk buliba,vagy plázába.tudod van amikor az ember pihenni szeretne.nincsenek a csunyább nőknek akkora igényei,nem verik a nyálukat folyamat........

hosszú távra egyértelmű h melyik a jobb.és nem a szépség teszi.itt sokan pofáznak a szerelemről.én eddig csak egyszer tudtam szerelmes lenni.és nem a kinézete miatt.

pedig azt kapok meg akit akarok.

2010. ápr. 14. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért,mert a jó kinézetű pasi (tisztelet a kivételnek! pl. az én Kedvesem :) ) általában beképzelt is, ahhoz van szokva, hogy a csaj pusztán attól el van ájulva, amiért vele van. Sok önbizalomhiányos csaj sajnos valóban így van ezzel, és borzalom, mit képesek eltűrni, csak mert jó pasijuk van... Pl. cselédszerepet, megcsalást, megalázást, lekezelő beszédet, akár verést is... Egy szép nő viszont,főleg ha egyúttal intelligens is, általában tisztában van a saját értékeivel, és nem lesz a pasi cselédje/lábtörlője,akármilyen jól néz ki az illető.
2010. ápr. 15. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Tehát ezek a "jó pasik" fognak egy átlagos külseje miatt önbizalomhiányos csajt, és kihasználják -mert egy szép+okos+önbizalommal rendelkező nővel nehezebb a kapcsolat. Sok ilyet láttam... De persze olyan is lehet nyilván, hogy tényleg szeretik egymást,és a pasinak a belső értékei miatt tetszett meg a nála átlagosabb külsejű lány.
2010. ápr. 15. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Én egy csúnya pasi vagyok, lehetnél a bomba barátnőm! :D
2010. ápr. 15. 01:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak hajlamos vagy a rossz tulajdonságaikat észrevenni?
2010. ápr. 15. 02:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Nos ha szerinted bányarém lány a barátnője, akkor esetleg elképzelhető, hogy a bányarémek a jó csajok és te vagy a bányarém. Csúnya lány nincs! Bocsánat van, de aki SZERINTEM csúnya tudod azzal nem jövök össze csak olyannal aki SZÁMOMRA jó csaj, szép és tetszik nekem, jobban mint bárki más. Innentől kezdve, hogy pl a szomszéd lány szerint a barátnőm "csúnya" az magasról lesz@rom, mert aki a barátnőmet lesajnálja az egy ostoba, ronda, rosszindulatú és beképzelt pics@nak tartom. Ennyi.

Ez az egész kérdés szánalom. Mert te jobbnak gondolod magad más lánynál nem jelenti azt, hogy jobb is vagy tőlük.

26/F

2010. ápr. 15. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert irigy vagy és sokkal többet képzelsz magadról, mint a valóság.
2010. ápr. 15. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
fordítva is igaz
2010. ápr. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!