Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem hajlandó közeledni. Szeretem, de ez így nem oké.
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Már lassan 1,5 éve van barátnőm, ő most 18 éves. Én előtte eléggé kicsapongó életet éltem, nem nagyon volt komoly kapcsolatom, inkább csak jártam "virágról virágra", csajoztam nagyon sokat. Ő ilyen jókislány, szóval nem iszik, nem bulizik. Egy suliba is járunk, én 1 évvel fölötte. Még nem volt köztünk testi viszony. Nem is ezzel van baj(bár ezzel is)mondtam neki hogy várok ameddig gondolja. De suliban...soha nem közeledik.Mintha csak barátok lennénk.Ha megfogom a kezét, keres valamit, ami miatt elengedheti..és csókot se ad.De még puszit se gyakran.Beszéltem már vele, hogy ezen változtasson, vagy valami...azt mondta fog, csak nem szereti ha suliba együtt vagyunk, mert sokan látják. De utcán soha nem csinálja ezt. Miért lehet? Lányok szerintetek? köszi2010. ápr. 14. 21:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem igaza van. Ez nem suliba való dolog. Meg nem is nagy közönség elé.
2/4 anonim válasza:
Ez ugyan az, mint az én barátom.Nem szeret feltűnést kelteni, ennyi.Nem akar a középpontban állni, nem akarja hogy mindenki veletek foglalkozzon.Mi ezt úgy oldjuk meg-4 évvel idősebb nálam- hogy suliban fogom a kezét, meg szájrapuszi, sulin kívül meg együtt vagyunk.Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
ha csak suliba ilyen akkor nincs semmi gond :)
én se bulizok, iszom, de amikor a barátommal vagyok akkor amikor csak lehet hozzáérek megpuszilom...
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez helyes, en rettentoen utalom, amikor megyek a folyoson es a roppant erett parocskak a szekrenyeknek tamaszkodva turkalnak egymas szajaban.. Szerintem undorito, csinaljak otthon, ne az iskolaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!