Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja, hogy hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja, hogy hozzá költözzem, amikor még nagyon friss a kapcsolat és nem is szereti a sülve főve együttlevést?

Figyelt kérdés
Elég furcsa helyzetben vagyok, mert igen friss kapcsolatban vagyok, de már régóta ismerjük egymást a sráccal, (ő 28 én 26) csak most jöttünk össze. A srác elég szabadságigényes, amit én tolerálok is, nem akaszkodom rá, örülök, hogy ő sem akaszkodik rám. Viszont most erősen kérdezgeti, hogy odaköltözöm-e hozzá. Elég elfoglaltak vagyunk mind a ketten a munkánkkal, ezért van, hogy nem vagyunk sülve főve együtt. Egyszerűen nem értem hogy jön ebbe a képbe egy összeköltözés, amit láthatóan ő nagyon szeretne (de mi lehet a célja?). Azt sem tudom, hogy a jövőjét velem képzeli-e el, mert nem híve a családalapításnak. Milyen oka lehet arra, hogy azt szeretné költözzek oda?

2016. júl. 6. 10:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
hogy szétdugogathassa a kis popód
2016. júl. 6. 13:59
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő hozzászólást :D
2016. júl. 6. 14:07
 33/41 anonim ***** válasza:
Hogy ellenőrizni tudja, hogy mi van veled, meg függjél tőle.
2016. júl. 6. 14:40
 34/41 anonim ***** válasza:
75%

Ne add olcsón magad? Összeköltözéskor? Mi van???

Az összeköltözés nem arról szól, hogy a nő szívességet tesz a férfinek! Az egy közös döntés, a kapcsolat egy szinttel feljebbvietele. Én se mondanék igent összeköltözés nélkül, az a pasi meg aki annyira független hogy x év együttélés után sem kéri meg a másik kezét, attól összeköltözéssel sem lehet kizsarolni a gyűrűt. Meg nem is kell, mert az meg a következő szint a kapcsolatban, odáig is közösen kell eljutni.

Nézd, szerintem hátrányod nem lesz abból, ha most összeköltöztök - ha működik, tök jó; ha meg nem, akkor legalább hamar rájöttök. Bizalmi problémátok meg gondolom nincs, ha olyan régen ismeritek egymást.

2016. júl. 6. 14:43
 35/41 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy nem én teszek szívességet! Bizalmi probléma nincs, én megmondom őszintén, kövezzetek meg, de szerintem a kapcsolatnak ebben a szakaszában még semmiképpen nem fogom őt semmiben korlátozni (még a csajozásban sem), mindent úgy csinál ahogy akar, mivel így kibontakoztathatja a saját valódi énjét és vágyait. És érdekes módon, semmi jele, hogy csajozna, azt azért szerintem megérzem egy pasin. Lehet hogy ezt hívják bizalomnak? És az hogy szeretné ha odaköltöznék...sem arra ad jelt hogy másokkal kavarna..és ha kavarna, akkor sincs tragédia, megbeszéljük hogyan tovább. De nem harapom le a fejét... ez..szabadságra épül az elejétől fogva, semmiképpen nem a korlátozásokra.
2016. júl. 6. 15:05
 36/41 A kérdező kommentje:
33-as...hát nem tudom. Nem az az ellenőrzős típus. napközben nem is beszélünk, csak este beszéljük meg hogy kivel mi történt. (nem állítom, hogy nem hiányzik napközben, ezt meg is beszélem majd vele, szerintem jól fog neki esni)
2016. júl. 6. 15:07
 37/41 anonim ***** válasza:

Túlkombinálod.Írtad, hogy keveset találkoztok.Valószínű szeretne többet veled lenni.

Amiket írtál a kapcsolatról, semmi rosszat nem tudok elképzelni.

2016. júl. 6. 15:26
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy nem kombinálok, ez éppen kombinálás, ez igaz. De ez csak azért van, mert a pasi összezavaróan viselkedik, nem teljesen egyértelmű nekem, hogy szabad is szeretne lenni, meg kapcsolatban is szeretne lenni, meg össze is szeretne költözni. Ez kicsit olyan: "B**szni is akarok, de szűz is akarok maradni" attitűd. Ezért tettem fel a kérdést, hogy mik a tapasztalatok, vagy vélemények egy ilyen helyzetben. Lehet, hogy tök jól fog alakulni ez a helyzet ettől függetlenül!
2016. júl. 6. 15:42
 39/41 anonim ***** válasza:
38%

Én vagyok a 23-as hozzászóló és azt, hogy ne adja magát olcsón egy nő átvitt értelemben írtam. Én arra gondoltam ezzel, hogy a férfinak igen is ki kell érdemelnie a nőt, meg kell küzdenie érte. Ebből is látszik, hogy tényleg akarja a nőt, nemcsak elvan mint a befőtt. (És akkor nem merülnek fel ilyen gondolatok, hogy "a pasi összezavaróan viselkedik, nem teljesen egyértelmű nekem, hogy szabad is szeretne lenni, meg kapcsolatban is szeretne lenni, meg össze is szeretne költözni".)

Ezzel is válik önérzetessé egy nő, akit nem lehet egy füttyentéssel ugrasztani.

De nekem mindegy, én csak elmondtam a véleményem.

2016. júl. 6. 18:30
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

Egyetertek es is erre gondoltam

Orulten szeret veled akar elni teperjen udvaroljon es vegyen gyurut fejezzi ki nem kenyelembol kellesz neki.

2016. júl. 6. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!