Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja, hogy hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja, hogy hozzá költözzem, amikor még nagyon friss a kapcsolat és nem is szereti a sülve főve együttlevést?

Figyelt kérdés
Elég furcsa helyzetben vagyok, mert igen friss kapcsolatban vagyok, de már régóta ismerjük egymást a sráccal, (ő 28 én 26) csak most jöttünk össze. A srác elég szabadságigényes, amit én tolerálok is, nem akaszkodom rá, örülök, hogy ő sem akaszkodik rám. Viszont most erősen kérdezgeti, hogy odaköltözöm-e hozzá. Elég elfoglaltak vagyunk mind a ketten a munkánkkal, ezért van, hogy nem vagyunk sülve főve együtt. Egyszerűen nem értem hogy jön ebbe a képbe egy összeköltözés, amit láthatóan ő nagyon szeretne (de mi lehet a célja?). Azt sem tudom, hogy a jövőjét velem képzeli-e el, mert nem híve a családalapításnak. Milyen oka lehet arra, hogy azt szeretné költözzek oda?

2016. júl. 6. 10:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
#19: Ez hülyeség, ott van exem példája, simán kefélt félre a hátam mögött rendszeres és alkalmi szeretőkkel is, hiába vállalt törvényesen felelősséget. Nem oszt, vagy szoroz, aki olyan az papírral is megteszi :-P
2016. júl. 6. 11:59
 22/41 A kérdező kommentje:
A kapcsolat romlásától nincs az a törvény, meg gyémánt, meg papír, ami megmentsen, ha nem jók az alapok. Én inkább most ennek kiderítésén vagyok, nem azon, hogy feleségül vegyen:)
2016. júl. 6. 12:25
 23/41 anonim ***** válasza:

Szerintem is fontos a házasság és hogy ne adja olcsón magát egy nő. Nem hülyeség egyáltalán, igen aki könnyűvérű, az így is úgy is megcsalja a párját, de ott a másik fél is érdekes lehet, ha nem volt annyi esze, hogy ezt észrevegye, mielőtt házasságot kötött vele.

És igen, a házasságok is felbomlanak, ezzel szerintem nincs is baj, ahogy a nem házastársi kapcsolatok is véget érhetnek, csak nem ugyanaz egyiknek vagy másiknak a vége. A házasságot komoly törvények szabályozzák, az együttélés meg nehezen követhető. Valakinek azért nem mindegy, hogyha véget ér a kapcsolata, akkor csak kidobja a másik fél, vagy felelőséget is kell vállalnia érte.

2016. júl. 6. 12:41
 24/41 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit, hogy igen valószínűleg a srác csak azért akarja, mint azt fentebb írták, hogy meglegyen a takarítónő, kaja, szex. És a szerelmi vallomásoknak ehhez semmi köze.

Én is most lemehetnék az utcára és szerelmet vallhatnék az első szembe jövő 5 embernek, de aztán tojnék rájuk.

A tetteket érdemes nézni: ez a párodnál annyiban merül ki, hogy költözz oda, nem akar elvenni, nem akar családot, úgyhogy szerintem jól érzed, ennek részéről csak önző praktikus okai lehetnek.

2016. júl. 6. 12:44
 25/41 A kérdező kommentje:
Hmmm...ez is egy olyan válasz, aminek a tartalmával és mondanivalójával egyet tudok érteni, mármint azzal, hogy az egy szép gesztus, hogy felelősséget vállalnak egymásért a törvény előtt is a felek. Nehéz világot élünk, az tény.
2016. júl. 6. 12:55
 26/41 anonim ***** válasza:
Ja, hát 24 éve igencsak másképp mentek a dolgok.
2016. júl. 6. 13:24
 27/41 anonim ***** válasza:

#23:

"ott a másik fél is érdekes lehet, ha nem volt annyi esze, hogy ezt észrevegye, mielőtt házasságot kötött vele."

És mondjuk, ha 15 év házasság után kezdte csak el? Azt honnan lehet észrevenni másfél évtizeddel előbb?

#21-es vagyok!

2016. júl. 6. 13:31
 28/41 A kérdező kommentje:
De abban még tudtok segíteni, hogy mi az hogy nem adja magát olcsón egy nő? Úgy, hogy ne essen át a ló másik oldalára? Úgy értem, én nem szeretném őt megszívatni mindenféle anyagi elvárással (van pénzem nekem is). Vagy ezt kellene tennem akkor nem lennék olcsó?:)
2016. júl. 6. 13:33
 29/41 anonim ***** válasza:
Szerintem arra akart kilyukadni, hogy ne csicskulj be neki. Értem ezalatt azt, hogy nem minden a te feladatod lesz, ha összeköltöztök. De szerintem egy normális párkapcsolatban ilyen fel sem merül. Megoszlik a házimunka és megoszlanak a költségek is.
2016. júl. 6. 13:36
 30/41 A kérdező kommentje:
Nem ő szerintem arra gondolt, hogy kéressem magam mint egy királynő mielőtt összeköltöznék a sráccal, amiben van valami, de nekem az a tapasztalatom, hogy tök jó, amikor teper érted, de nekünk más alapokon van s kapcsolatunk, nagyon egyenrangúak vagyunk, nem csicskája senki senkinek, ezért nem is igazán tepertetem, mert szellemileg, intellektuálisan, szexuálisan maximálisan kielégítőek a találkozásaink, ebbe nem igazán fér bele egy "tepertetés" :D Vagy ezzel elértéktelenedem? Na jó, össze vagyok zavarodva:)
2016. júl. 6. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!