Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja, hogy hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja, hogy hozzá költözzem, amikor még nagyon friss a kapcsolat és nem is szereti a sülve főve együttlevést?

Figyelt kérdés
Elég furcsa helyzetben vagyok, mert igen friss kapcsolatban vagyok, de már régóta ismerjük egymást a sráccal, (ő 28 én 26) csak most jöttünk össze. A srác elég szabadságigényes, amit én tolerálok is, nem akaszkodom rá, örülök, hogy ő sem akaszkodik rám. Viszont most erősen kérdezgeti, hogy odaköltözöm-e hozzá. Elég elfoglaltak vagyunk mind a ketten a munkánkkal, ezért van, hogy nem vagyunk sülve főve együtt. Egyszerűen nem értem hogy jön ebbe a képbe egy összeköltözés, amit láthatóan ő nagyon szeretne (de mi lehet a célja?). Azt sem tudom, hogy a jövőjét velem képzeli-e el, mert nem híve a családalapításnak. Milyen oka lehet arra, hogy azt szeretné költözzek oda?

2016. júl. 6. 10:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó :DDD vicces.

Én soha nem mennék bele, hogy úgy kérje meg a kezem, hogy nem éltünk együtt. És mi a garancia arra, hogy jól fog működni a kapcsolat? Akkor mehet 3 év a kukába, meg egy csomó pénz, amit beleöltetek az esküvőbe, jegygyűrűbe, stb. Hülyeség, ne haragudj meg.

Ez nem olcsón adás, meg nem elhamarkodottság, de szerintem manapság hülyeség összeköltözés előtt komolyabbra fordítani a dolgokat. És ne gyere nekem azzal, hogy jaj de éltünk együtt, mikor nyáron elmentünk nyaralni. Ja, egy hetet együtt tölteni, meg jó napokon, rossz napokon is együtt lenni, az teljesen más.

2016. júl. 6. 11:04
 12/41 anonim ***** válasza:
10%
Ja és szerinted téged nem dobna ki a párod, ha jönne egy jobb? Azért mert van a kiskezeden egy jegygyűrű?
2016. júl. 6. 11:05
 13/41 anonim ***** válasza:
58%

#10:

Mondjuk ez tényleg hülyeség. Egy kapcsolat legnagyobb próbája az együttélés, hogy az megy -e. Addig csak rózsaszín leányálom az együtt járás, meg udvarlás. Nem is kérném meg senki kezét anélkül, hogy nem tudom milyen vele együtt élni.

Mondjuk mi pont 2 nap után költöztünk össze az exemmel :-D

2016. júl. 6. 11:16
 14/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a védelmezést:) Jól esett. és én sem érzem,hogy olcsón adom magam, hanem egyenrangú feleknek érzem magunkat. Nyilván nem lenne ilyen kölcsönös bizalom, hogy elengedjük a másikat, nem hívogatjuk, stb ha nem tisztelnénk egymást. Más kérdés, hogy nekem jól esne több törődés, lehet, hogy inkább ez lesz a probléma, de még nem hamarkodom el. Lehet, hogy még neki is friss a történet, és nem bízik meg bennem. De az összeköltözés nekem akkor is elég markáns lépésnek tűnik ebben a szituban. Egyébként mindketten elég bizalmatlanok vagyunk (az egész emberiséggel) :) főként korábbi kapcsolatainkból kifolyólag...
2016. júl. 6. 11:17
 15/41 anonim ***** válasza:
33%

Aha

Aztan 3 ev mulva sirsz miert nem jegyez el miert nem akar elvenni hiszen evek ota egyutt lakunk....

Koszonjuk szamitasunk bejott 24 hazassagi evfordulonkat unnepeljuk aug 4 en.

Es a margora eljegyzes egy ebedbe kerult es ket ezust gyurube.

Eskuvo ua egy csaladi ebed.

Probalgassatok csak egymast mint egy hazrartasi gepet elarulom egy elet keves arra kiismerd a tarsad.

Nincs garancia bizni kell a kozos jovoben es dolgozni rajta kemenyen akkor boldog lesz a kapcsolat.

2016. júl. 6. 11:29
 16/41 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék erőszakkal hozzámenni feleségül:)
2016. júl. 6. 11:35
 17/41 anonim ***** válasza:
43%
Nem is kell mert az ilyen lanyokat nem vesz el senki minek hiszen elso csattintasra osszebatyuznak es kiszolgaljak parjuk igenyeit
2016. júl. 6. 11:39
 18/41 A kérdező kommentje:
És boldog évfordulót, gratulálok! De nem minden kapcsolat egyforma, és hát 24 éve még másképp mentek a dolgok némileg, bár én is egyetértek, hogy ne adjuk magunkat olcsón, de ma már nem feltétel a kapcsolathoz, hogy feleségül vegyen és gyűrűt vegyen (erre nincs garancia). Most nekem ez tök abszurd amit írsz:) Mi van ha én nem mennék hozzá? Napjainkban a házasságok fele (!) végződik válással. Ez azt mutatja, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a klasszikus kapcsolati sémával. Nektek összejött, de az nem azt jelenti, hogy csak ez az életforma elfogadható. Változnak az idők és most jelentős változások vannak az életmód és kapcsolatok terén is! Ami nem biztos, hogy kevesebb szeretetet, bizalmat, odaadást és tiszteletet jelent.
2016. júl. 6. 11:41
 19/41 anonim ***** válasza:

Az idok valtoznak de van ami orok a hazassag es a tisztelet es felelosseg.

Elettars nyitott kapu a kilepes orokos lehetosege nyitvahagyasa.

Hazassag komoly felelosseg vallalas torvenyesen is.Ettol mai idokben felnek az emberek.

2016. júl. 6. 11:45
 20/41 A kérdező kommentje:
Ez is egy nézőpont, aláírom.
2016. júl. 6. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!