Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én nem kapok semmit, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem kapok semmit, akkor nekem sem "kötelező" meglepnem őt?

Figyelt kérdés
Ma van a névnapom és már 1 hete emlékeztetem a barátomat és h örülnék 1 szál rózsának névnapom alkalmából. Persze az egész nap folyamán még semmivel nem rukkolt elő, semmit nem kaptam tőle. Neki vasarnap lesz a születésnapja. Ilyen esetben, h nem készül semmivel, akkor nekem sem kell? Vagy mivel szülinap, azért kellene, attól függetlenül, h ő nem készült semmivel?
2016. júl. 5. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézd, csajszi, egy nap 24 órából áll tudtommal. Te már a nap közepén azon aggódsz, hogy elfelejtette ezt a jeles napot a drágád, aztán meg lehet, hogy pont estére tervezett valamit. Egy névnap meg sokaknak semmit nem jelent, van, akinek egy évben több is van, sőt, nekem olyan ismerősöm is volt, akinek olyan ritka a neve (hivatalosan anyakönyvezhető Magyarországon), hogy a naptárban nincs benne, mikor van névnapja, szóval sokan ezekről meg is feledkeznek, a születésnap, évforduló, karácsony nagyobb ünnepek.
2016. júl. 5. 19:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Gondolom most mar mondhatom h vege a napnak es semmi :) mindegy, azert egy kis csokival is meglepett volna... mindegy :) most be kell ernem azzal is h egesz este vagy a tvt vagy a telefonjat bamulja, itt-ott eszebe jut h en is itt vagyok meg :)
2016. júl. 5. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
No, hát akkor most már mondhatod neki, hogy jólesett volna egy kis kedveskedés névnapod alkalmából.
2016. júl. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!