Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötelező szakítás után az egyedüllét?
Lehet, 2 év után szakítanunk kell, mert ez nagyon gyakran már nem állapot. Együtt éltünk, nekem itt se családom, se barátaim.
Mindenkitől megkapom, hogy a teljes magány nagyon jót fog tenni, minimum fél évig ne is keressek új kapcsolatot.
Nem is keresnék, csak sajna egy barátommal közel kerültünk egymáshoz (csak lélekben), és megbeszéltük, talán megpróbálnám.
Erre is megkapom mindig, hogy a fél évet akkor is várjam ki.
De biztos jót fog nekem tenni, hogy egyszerűen szólnom sincs kihez?
Nem kötelező!Én mondjuk úgy nem tudnék kapcsolatba kezdeni,míg a régit le nem zártam magamban.
Ha rosszul érzed magad egyedül,akkor mindenképpen tartsd valakivel a kapcsolatot.
Nincsen senkim sajnos.
És nálam a beleszeretéshez a törődésnél azért több kell.
Nem kötelező, csak tudod egyesek szerelemmel mennek bele egy kapcsolatba, nem csak úgy, mert miért ne és ilyenkor ha szakítanak, az bizony nagyon tud fájni. És a legjobb hagyni, hogy ez az érzés lecsendesüljön.
De lehet, hogy neked nincsenek érzelmeid és ezért nem érted a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!