Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen? Egy fiút szeretek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Egy fiút szeretek, de kettővel járok :S Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy két és fél hónapja van barátom és nagyon szeretem őt. Viszont ő rengetegszer megbántott meg "próba"ként egyfolytában szakít velem aztán 2 nap múlva bejelenti hogy csak viccelt. Piszok rossz humora van. A legjobb barátja általában jönni szokott arra amerre mi vagyunk és nagyon tetszek neki, sőt szeret. Miután megharagudtam a barátomra, Kriszti, a legjobb barát akinek tetszem, megkérdezte hogy akarok-e vele járni. Én pedig igent mondtam. Sőt egy puszi is volt szájra. Most mit csináljak? L/14
2010. ápr. 14. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi van?:/
2010. ápr. 14. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
a végén úgyis kiderül az igezság. Válassz ki az egyiket, a másikat meg dobd...
2010. ápr. 14. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
kriszti tranzi?:/
2010. ápr. 14. 19:35
 4/13 A kérdező kommentje:
nem. valószínűleg ezt fogom tenni, csak aztán meg örökre megutál Kriszti. nincs valami ötlet hogy kíméletesen hogy közöljem vele a szakítást?
2010. ápr. 14. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Húzd le magad a vécén. Krisztinának mondd meg, hogy hülye voltál. a másik gyereket dobd, mert gyerekes (ja, hogy még gyerek? akkor nem szóltam...) (ja, hogy te is gyerek vagy? akkor mindent értek...)
2010. ápr. 14. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem vagytok normálisak, tesómat is szívatta egy h*lye p*cs@ és szerintem az olyan emberek érdemlik meg hogy dobják őket.
2010. ápr. 14. 19:46
 7/13 A kérdező kommentje:
jó nem kellenek az ilyen kommentek, tudom hogy hülye voltam nem kell elmondani még ezerszer így is rettenetes bűntudatom van mert szakítottam a fiúval józsi miatt :( mikor kriszti olyan kedves volt, de józsit szeretem még mindig.
2010. ápr. 14. 20:21
 8/13 anonim ***** válasza:
most komolyan a kriszti az nem lány név ? :D
2010. ápr. 14. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Új magyar szappanopera? Kriszti, a transzi jóbarát ráveszi a lányt hogy csalja meg Józsit, aki csalja a lányt Krisztivel, de a Kriszti nem tudja, hogy Józsi csalja a lánnyal, miközben ő a Bélát csalja Gézával.
2010. ápr. 14. 20:50
 10/13 anonim válasza:
ezek a problémák... :D
2010. ápr. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!