Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem: mennyi ideig tartott az eddigi leghoszabb kapcsolatod? És mennyi volt a leghoszabb idő amikor egyedül voltál?
Bárki írhat bátran. :) Ha nem titok irjátok meg a korotokat is.:)
Nekem a leghoszabb az 3 és fél hónapig tartott...és már 13 hónapja vagyok facér :D
mondjuk nem vagyok rá büszke-...csak én nehezen tudok ismerkedni, mert már nem járok suliba, meg szűk baráti körömön belül sincs senki aki szóba jöhet, disco vagy ilyesmi helyekre meg nem járok már.
24/F
leghosszabb kapcsolat 7.5év ami most is tart.
egyedül az első 17évben voltam
25.L
nem is azt mondtam hogy az utcan szolits le egy lanyt
persze hogy ugy nem lehet
de ha nm vagy egy kicsit ramenos akkor semmi opportunity nem lesz a dologra mer nem veszed eszre
lehet kocsmaba jarni meg lehet koncertre menni vagy discoba vagy barhova ahol jol erzed magad es van egy tarsasag osszecsapodva
es tudod nem kell soha olyan hosszu strofa hogy azert jottem ide mert te olyan meg ilyen vagy es ha lehetne akkor ize mer hu...
szia t vagyok, mi ujsag
ennyi
ha meg baratok nincsenek akkor csapodj ossze olyanokkal akik rendszeresen mennek valahova es maris vannak haverok
24 vagy ocsem :)
nem akarsz egyedul meghalni vagy igen ?
utolsó kommentelő kösz a választ.
Hát igen, eldöntöttem én is hogy az idén már nyitottabb leszek és teszek is érte, hogy összejöjjön. Nincs szándékomban elzárkózni remete módjára a lányoktól. :)... Bár még egy jó "stratégiát" kellene kitalálnom, ami illik a megjelenésemhez és nem tűnik majd úgy hogy megjátszom magam valami rámerőltetett dumával, stílussal, ami nem passzol a személyiségemhez, mert abból nem jön ki jól ez ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!