Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem: mennyi ideig tartott az eddigi leghoszabb kapcsolatod? És mennyi volt a leghoszabb idő amikor egyedül voltál?
Bárki írhat bátran. :) Ha nem titok irjátok meg a korotokat is.:)
Nekem a leghoszabb az 3 és fél hónapig tartott...és már 13 hónapja vagyok facér :D
mondjuk nem vagyok rá büszke-...csak én nehezen tudok ismerkedni, mert már nem járok suliba, meg szűk baráti körömön belül sincs senki aki szóba jöhet, disco vagy ilyesmi helyekre meg nem járok már.
24/F
Szűk 21 év egyedül, aztán 6 hónap kapcsolat, azóta 8 hónap megint egyedül. Én is csak ennyit tudok felmutatni. Igen, szar érzés. :)
22/F
Szerintem nem fog emiatt baj lenni, ha normális vagy (és a lány is az).
több mint 2 éve tart
18/l
Egyébként mi számít kapcsolatnak, és mikor van az eleje???
16 évesen volt 2 hónapig egy barátom (nem szeretőm), aztán 19 évesen a férjem egy nap megkérte a kezem (én 2 éve szerelmes voltam belé, de egyáltalán nem volt kapcsolatunk). Ez 16 éve volt.
9 hónap volt a leghosszabb kapcsolatom és 3 éve és 2 hónapja vagyok szingli:D
20L
leghosszabb kapcsolat: 2 év
leghosszabb párnélküliség: 4 hónapja folyamatban
szerintem hogyha megtudná egy lány, hogy 3.5 hónap volt a leghosszabb kapcsolatod, mindent megtenne, hogy túlszárnyalja, minden szinten (vagy csak én vagyok ilyen verseny szellemű)
17/L
A leghosszabb kapcsolat 2év. A leghosszabb páratlan állapot szintén nagyjából 2év. XD De közben volt rengeteg kalandom. :P
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!