Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem: mennyi ideig tartott az eddigi leghoszabb kapcsolatod? És mennyi volt a leghoszabb idő amikor egyedül voltál?
Bárki írhat bátran. :) Ha nem titok irjátok meg a korotokat is.:)
Nekem a leghoszabb az 3 és fél hónapig tartott...és már 13 hónapja vagyok facér :D
mondjuk nem vagyok rá büszke-...csak én nehezen tudok ismerkedni, mert már nem járok suliba, meg szűk baráti körömön belül sincs senki aki szóba jöhet, disco vagy ilyesmi helyekre meg nem járok már.
24/F
3 hónap volt a leghosszabb, 4 éve vagyok egyedül.
20/L
3,5 év volt a leghosszabb (de távkapcsolat), és a leghosszabb ideig egyedül... már nem nagyon emlékszem, de max. pár hónap. A mostani facérság nem tudom, meddig fog tartani. :)
22L
Leghosszabb kapcsolatom eddig 7 hónap (tart még :))
16/F
2-év 2 hónap volt a leghosszabb és max1 hóapot voltam singli
18F
A leghosszabb kapcsolatom most van, másfél éve tart. Előtte volt egy komolyabb kapcsolat, de a vége már eléggé csiki-csuki játék volt, amolyan se veled se nélküled dolog. De ez a huzavona tartott majd' 1 évig.
Leghosszabb idő, amit egyedülállóként töltöttem, az 18, majdnem 19 év volt, ugyanis akkor ismertem meg az első barátomat. :D
Na de h komolyan is feleljek a kérdésre: 2005 őszétől 2007 februárjáig. Ennyi idő telt el a 2. és a 3. kapcsolatom között.
(24/L)
azé birom h te mar total masrol irsz a tobbi meg mint a bamba csak ir meg ir :D
es igenis mozdulj ki mer igy aztan varhatod a sult galambot szerintem
jon a nyar amugy is
plane a tavasz
szal allj a sarkadra
es sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!