Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást?
Lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal. Eddig is sok ellentétünk volt, csak nem volt olyan zavaró. Én most külföldön élek, ő otthon. És nem is tervezi, hogy máshol legyen, én meg nem biztos, hogy haza akarok költözni.
Ez egy lappangó dolog még. Viszont olyan, mintha két világunk lenne. Egy kettesben, ahol tényleg minden jó és kiegészítjük egymást. A másik pedig minden más. Mint vallási nézetek, világlátás, emberekkel való kapcsolat.
Kettesben tényleg tökéletes. De ez lehet annyira jó, hogy minden más különböző legyen?
Az a baj, hogy belül érzek valamit, viszont szeretem őt és nem akarok fájdalmat okozni neki, de félek ez így nem jó.
22/L
Ez van amikor nem hiszik el, hogy párkapcsolatban az ellentétek nem vonzzák egymást...
Ez csak a fizikában működik.
Az a fura, hogy alapjaiban ugyan olyanok vagyunk, csak máshogy jutunk el ugyan arra a döntésre.
De én is azt érzem, hogy nincs sok jövőnk együtt, de félek, és nem akarom megbántani őt. És szeretem. Tényleg szeretem. De nem hinném, hogy együtt tudunk maradni. Én más életet szeretnék, és ő is.
Tudom, hogy szörnyű vagyok.
De egy igazi mártír típus is. Inkább legyen nekem rossz és nem erőltetem, minthogy annak legyen rossz akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!