Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellentétek vonzzák egymást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellentétek vonzzák egymást? Volt már olyan itt, akinek ez működött, de hosszú távon?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Ez csak egy buta közhely, ami nem igaz. A hasonló a hasonlóval érzi csak jól magát. Ha ellentétesek, akkor rövid időn belül elmérgesedik a kapcsolat.

Nekem is volt egy, ami ugyan 2,5 évig tartott, de már fél év után elszaródott... Nem érdemes.

2016. ápr. 30. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Ellentétek vonzzák egymást dolog inkább a két ember tulajdonságait tekintve igaz, például ha egy csendes, visszafogott személyiség vonzónak találja a "társaság közepe" típusú embereket, vagy fordítva. Hogy hosszú távon működjön, ehhez kell, hogy életszemléletben hasonlítsanak, hasonló értékeket tartsanak fontosnak. Tehát ez az elv eléggé ellentmondásos, de van benne valami. Legalábbis én így látom :)
2016. ápr. 30. 21:23
 3/12 A kérdező kommentje:
első, tudsz erről inri egy kicsit bővebben? mik voltak ellentétek stb?
2016. ápr. 30. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez butaság,valójában csak rövidtávon vonzzák egymást.
2016. ápr. 30. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van bennük empátia és tolerancia, semmi akadálya, működhet a dolog.
2016. ápr. 30. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Hosszú távon semmi képp! 10+év után megutáltam az előtte sem szeretett eltérő tulajdonságai miatt.
2016. ápr. 30. 22:23
 7/12 A kérdező kommentje:
pont ettől tartok. és nincs empátia a részéről.
2016. ápr. 30. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Sajnos ha nincs empátia, akkor nem sokáig lesztek együtt.

Miben nem megértő? Makacs természetű?

2016. ápr. 30. 22:36
 9/12 A kérdező kommentje:
semmiben nem megértő, és iszonyú makacs.
2016. ápr. 30. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem működőképes. De persze mindig lehetnek kivételek.
2016. ápr. 30. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!