Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellentétek vonzzák egymást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellentétek vonzzák egymást? Volt már olyan itt, akinek ez működött, de hosszú távon?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3: Pont olyan volt a kapcsolatom, mint amit a második válaszoló leírt. Én introvertáltabb, zárkózottabb típus vagyok, ő pedig extrovertáltabb, nyitottabb, bulizósabb típus volt.

Nagyon hamar kiütköztek az ellentétek és fél év után már nem is tudom, hogy miért maradtunk együtt.

Az a helyzet, hogy az ilyen ellentétes személyiségű embereknél a kapcsolatban az egyik félnek mindig túl nagy kompromisszumot kell kötnie, a másikkal szemben és ez hosszú távon nem túl szerencsés.

A legharmonikusabb kapcsolatok a hasonló személyiségű emberek között alakulnak ki, ahol ugyan van némi eltérés (és ezáltal kiegészítik egymást), de nem ellentétei egymásnak.

Egyébként a mi kapcsolatunkra jó példa volt az, hogy ő mit szeretett és én mit szerettem. Én otthonülős voltam, ő bulizós (én utáltam a bulikat). Ha el is mentem vele, akkor nem éreztem jól magam és ezáltal ő sem. Egy megoldás volt, elment nélkülem bulizni.. De ennek sem volt sok értelme. Én szerettem kirándulni, ő utált. Egyedül pedig nem poén elmenni sehova sem.

Egyedül vásárolni jártunk együtt, mert szerette költeni a pénzemet. Úgyhogy ha innen nézem a dolgot, akkor lényegében volt egy jó drága szexkapcsolatom és ennyi.

2016. máj. 1. 10:44
 12/12 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem ez a mondás egy jellegzetesen ostoba, és nem igaz mondás...Valójában a HASONLÓSÁGOK vonzák, a különbözőségek pedig taszítják egymást...Én MINDEN ESETBEN ezt láttam eddig a környezetemben...
2016. máj. 1. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!