Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szeretkezni velem a férjem?
Miért nem akar...miért csinálja...
Te férjed, Te ismered, neked kéne tudni
ha pl. azt mondom megcsal akkor mit fogsz csinálni?
Ha azt mondom biztos fáradt, stresszes akkor mit fogsz csinálni
Ha azt mopndom mostanában csak a gyerekkel foglalkozol és azért távolodott el tőled, akkor?
Szia.
Nem akarlak lelombozni, sőt.. lehet nem is ez a probléma, de az én környezetemben is volt sajnos ilyen.
Szintén terhes anyuka, a férj nem szeretkezett vele, mert féltette a babát. Legalábbis azt mondta. Megszületett a kisbaba, teltek a hónapok még mindig nem volt semmi. Sokáig így ment, állandóan kifogásokkal jött elő a férj. És egyszer csak rájött az asszony hogy undorodik tőle a férje, mivel szült egy gyereket. Ezért nem akart vele soha lefeküdni, mert undorítónak találta azt, hogy egy volt kismamával tudjon közösülni. Mint később kiderült, a férj elmondta a dolgot több embernek is, de az asszony csak később jött rá, de végül mindenkitől visszahallotta.
Első válaszolónak csak annyit, hogy tanácsot kértem, nem kioktatást. Ha rájönnék, hogy valóban megcsal nyilván elválnék.
A testem nagyon gáz, megnyúlt a bőröm, csupa csík mindenütt, meg is híztam, de fogyókúrázom és ahogy fogyok, úgy lesz egyre rondább, mert egyre jobban lóg a bőr a hasamon. Nem mondanám, hogy csak a gyerekkel foglalkozok és vele nem, mert mindig én próbálok közeledni felé. Én is dolgozom itthon, meg gyereket nevelek, mosok, takarítok, szóval én is elfáradok estére de mégis lenne erőm arra, hogy együtt legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!