Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar szeretkezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szeretkezni velem a férjem?

Figyelt kérdés
Mikor összejöttünk, minden nap együtt voltunk, de mióta terhes lettem, megváltozott. Eleinte a babára fogta, hogy fél, hogy baja lesz, de mikor megszületett, utána sem változott a helyzet. Már 1 éves a gyerek, de a kapcsolatunk nagyon rossz.Kb 2 havonta szexelünk. Ha próbálok közeledni mindig kitalál valamit. Sosincs itthon, hétvégén is eljár dolgozni, de pénzt nem nagyon keres. Minden héten kitalál valamit, hogy 1-2 nap későn jön haza, mert maszek munkája van és megy felmérni, de ezekből sosincs semmi, csak késő este jön haza. Szerintem megcsal, de nem tudom bizonyítani. Már kértem részletes számlát de semmi olyan szám nincs rajta, akit ne ismernék. Vasárnap este elbeszélgettünk, azt mondta, mostantól változtat, mert nem akar elveszíteni és rájött, hogy sokkal többet kéne foglalkoznunk egymással. Hétfőn nem ment dolgozni, mert orvoshoz kellett mennie, erre du. elment megint egy maszek munkát felmérni, este jött haza és persze az a munka sem jött össze. Miért csinálja ezt? Ha már nem tetszem neki, van valakije mondja meg. Lehet, hogy undorodik tőlem, mert csúnya lett a testem szülés után, de mindig azt mondja nem igaz, ha rákérdezek. Elsősorban férfiak válaszára lennék kíváncsi, hogy mit is tegyek. Milliószor próbáltam már megbeszélni vele, olyan, mintha a fallal beszélgetnék.
2010. ápr. 14. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért nem akar...miért csinálja...

Te férjed, Te ismered, neked kéne tudni

ha pl. azt mondom megcsal akkor mit fogsz csinálni?

Ha azt mondom biztos fáradt, stresszes akkor mit fogsz csinálni

Ha azt mopndom mostanában csak a gyerekkel foglalkozol és azért távolodott el tőled, akkor?

2010. ápr. 14. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
mennyire lett csúnya a tested?
2010. ápr. 14. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
hogy elég nagy a gond az nyilvánvaló. Nallunk sem működik a szex a gyermekünk születésétől fogva - kb havonta 1x jön össze. Bar feleségem nem jár el és nem is csal meg (ez 99%) mégsem működik a dolog. Általában fáradt, kimerült vagy éppen stoppon van. Az én véleményem sajnos az, hogy a férjed valóban félrelep. Igazan sajnálom, hogy ezt kell mondjam. :(
2010. ápr. 14. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem akarlak lelombozni, sőt.. lehet nem is ez a probléma, de az én környezetemben is volt sajnos ilyen.

Szintén terhes anyuka, a férj nem szeretkezett vele, mert féltette a babát. Legalábbis azt mondta. Megszületett a kisbaba, teltek a hónapok még mindig nem volt semmi. Sokáig így ment, állandóan kifogásokkal jött elő a férj. És egyszer csak rájött az asszony hogy undorodik tőle a férje, mivel szült egy gyereket. Ezért nem akart vele soha lefeküdni, mert undorítónak találta azt, hogy egy volt kismamával tudjon közösülni. Mint később kiderült, a férj elmondta a dolgot több embernek is, de az asszony csak később jött rá, de végül mindenkitől visszahallotta.

2010. ápr. 14. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak csak annyit, hogy tanácsot kértem, nem kioktatást. Ha rájönnék, hogy valóban megcsal nyilván elválnék.

A testem nagyon gáz, megnyúlt a bőröm, csupa csík mindenütt, meg is híztam, de fogyókúrázom és ahogy fogyok, úgy lesz egyre rondább, mert egyre jobban lóg a bőr a hasamon. Nem mondanám, hogy csak a gyerekkel foglalkozok és vele nem, mert mindig én próbálok közeledni felé. Én is dolgozom itthon, meg gyereket nevelek, mosok, takarítok, szóval én is elfáradok estére de mégis lenne erőm arra, hogy együtt legyünk.

2010. ápr. 14. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, mi újság veletek azóta?
2011. máj. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!