Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tavaly a párom nagyon gázul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly a párom nagyon gázul viselkedett egy családi eseményen. Megfogadtam, hogy idén nem megyek vele. Közeledik az időpont. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Tavaly a vőlegényem az apja születésnapján, ami általában egy nagy családi esemény, nagyon csúful berúgott (a többiekkel együtt) és nagyon gázul viselkedett. Egyik percbe szerelmesen ölelgetni akart, én meg undorodom alapjáraton az ittas emberektől, hát még ha ő az. Ellöktem magamtól, hogy hagyjon, mert hányok tőle ebben az állapotban, akkor meg agresszívre váltott, szorongatni kezdett vagy rángatni, hogy én milyen vagyok. A nővére próbálta leállítani. Nagyon szar volt az egész, kicsit tartani is kezdtem tőle, alig vártam, hogy vége legyen az egésznek. Hozzáteszem otthon előtte megbeszéltük, hogy nem fogja leinni magát a sárga földig, ugyanis nem tud viselkedni olyankor. Akkor megmondtam neki, hogy utoljára jöttem el vele ilyesmi eseményre. Amúgy se vagyok egy nagy társasági ember, alapból feszélyeznek az emberek, főleg ha be vannak nyomva. Megint közeledik a dátum, már volt is kisebb vita, hogy én nem akarok menni. Hozzáteszem az utóbbi 3 évbe, csak évente kb 3x találkozott az apjával meg a tesóival, mert messze lakunk tőlük. De olyankor leggyakrabban mindig ivászat van. Én nem akarom, hogy miattam ne menjen, meg nyilván el is fog, csak nem tudom hogy oldjam meg, hogy ne legyen ebből gond. Kamuzgatni nem akarok, meg kifogásolni, hogy munka van, meg szarul vagyok stb... Én nyíltan megmondtam, meg meg is fogom, hogy miért nem kívánok részt venni ebbe. Gond az, ha szépen megmondom neki, hogy menj, érezd jól magad, de én itthon maradok? Másrészt a kapcsolat jövőjét illetően is kétségek merülnek fel bennem, ez miatt, hogy ilyen alap dologgal gond van. Tavaly mikor nemtetszésemet nyilvánítottam mikor kezdtek előkerülni a pálinkák meg borok, simán elküldött volna haza busszal 200 km-erre, hogy ő nyugodtan bekúrhasson, holott előtte megbeszéltük, hogy nem fogja magát leinni a sárga földig. Ugye jól gondolom, hogy nincs nekem helyem ott idén? Arról nem is beszélve, hogy nincs kedvem másnap a jajgatását hallgatni, hogy ő milyen rosszul van. Tavaly még véreset is hányt másnap, annyit ivott. Nem tudja mi az a kultúrált alkoholfogyasztás se ő, se a családja...

Gáz, ha nem megyek?

Azok a válaszolók, akik szerint ünneprontó fapina vagyok, és a párom jobban járna ha azonnal elhagyna, azok inkább ne böfögjenek ide semmit. Nem elvenni akarom tőle az okádásig vedelés gyönyöreit, csak nincs kedvem hozzá asszisztálni.

2016. jún. 29. 17:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem az a kategória vagyok, aki 1 sörért is pofázik, én magam is szoktam neki venni 1-1 doboz sört, ha tudom, hogy tele a töke a héttel, meg marha meleg is van, nincs ezzel baj.

A baj azzal van, hogy nem bízok már benne :)

Többször volt már ilyen, utána jött a bocsi, meg az ígérgetés, hogy nem lesz több ilyen. Aztán probléma még az is, hogy többször féltem, hogy megüt ebben az állapotban, és volt olyan is, hogy idegenek álltak oda, mert ők is azt hitték, hogy meg fog ütni. Ez a nem mindegy. Meg az, hogy visszahallottam már többször így a 3 év alatt, ha bekarmol, megy és kötekedik mindenkivel, olyanokkal is akit nem ismer... Lehet, hogy ez évi 1-2 alkalom, de azt is tudni kell, hogy ő énelőttem elég durván alkesz volt. Az, hogy most ez így lecsökkent, az csak azért van, mert én bekorlátoztam és mert már nem ott lakunk ahol a családja, meg a kocsmahaverok vannak. Ha ott laknánk, valószínű már nem lennénk együtt....

2016. jún. 30. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!