Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tud kielégíteni. Segítség?
Fiatal pár vagyunk, nekem ő az elsô, akivel lefeküdtem, neki voltak már több éves kapcsolatai is. Közel 1 éve vagyunk együtt.
Sajnos nem tudok elmenni vele és ez nagyon rányomja a bélyeget a kapcsolatunkra.
Egyedül elérem az orgazmust, de már az sem kielégítô, mert vele szeretném átélni.
Az együttléteket élvezem, nagyon jó vele az ágyban, sokáig is bírja, de mégsem annyira, hogy orgazmusom legyen. Emiatt naponta többször is szexelünk, mert teljesen kielégítetlen vagyok, nagyon kívánom. De neki már kezd kellemetlen lenni, hogy naponta min. 3-szori fél órás aktusaink vannak és még többet szeretnék.
Ujjazástól, nyalástól sem tudok elélvezni. Emiatt a kielégületlenség mellé még hisztis is vagyok - részben azért, mert egy idô után már mérgesen reagál a szexuális közeledésemre, ami meg azért van, mert kívánom, de kielégületlen vagyok a sok szex ellenére - emiatt gyakoriak a veszekedések.
Esetleg tudnátok tanácsolni valamit? Nagyon hálás lennék.
18/L 21/F
alapvetően azt nem értik meg a mai tinik és 20as csajszik h az orgazmus nem olyan magától érthető dolog a nők esetébe mint a pasiknál
ezt kellene felfogni elsőre ...
mit tudhat egy alig pár éve nemi életet élő lányka a saját testéről ?
kb semmit vagy alig valamit
van akinek pl a kor és a tapasztalás hozza meg a hüvelyi orgazmust van akinek soha nem lesz ... de ha ráparázol akkor éppen h gátlod a tested mint h segítenéd
az orgazmus ha elvárás lesz akkor megöli a szexet
pont ezt érzi a párod
szal ritkítsd és masztizz
A kémia a kulcs mindenhez.
Hogy érezd, kívánd, nemcsak az ágyban. Ha ez nincs meg, akkor lehet akármilyen nagy lepedőakrobata a fiú, nem fogod élvezni.
De ezt pár év múlva magad is tapasztalod, nagyon kis fiatal vagy még. :)
Amúgy Te mit adsz a barátodnak az ágyban? Mert eddig csak a saját igényeidet írtad le ...
jesszus
a szexuális vonzalom és az orgazmus mióta függ össze ?
simán ellehet megfelelő technikával élveztetni egy lányt akkor is ha nem vonzodik hozzám
és lehet orgazmus képtelen akkor mikor csak ránézek és felizgul
kér külön dolog
szal nem pasit kell váltani mert azzal sem lesz jobb hanem megismerni a tested és nem elvárássá tenni az orgazmust !
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettetek! :))
Az ô igényei teljes mértékben kielégülnek, kedves válaszolók, mindent megteszek, amit csak szeretne, ráadásul nagyon sokszor új dolgokkal lepem meg, amiknek nagyon szokott örülni minden értelemben. :)
Szerintem is abban van igazság, amit a #14-es válaszoló mond, miszerint ha nagyon mûködik a kémia sem biztos, hogy elmegy a hölgy, de ha nincs kémia, attól még el lehet élveztetni.
Szakítani semmiféleképpen nem szeretnék vele, a jövônket tervezgetjük, nagyon szeretjük egymást, lelki támaszok és legjobb barátok is vagyunk egyben, de minden válaszolónak nagyon köszönöm a válaszát! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!