Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánom a szexet, de a párom nem tud kielégíteni. Hogyan lehet rajta segíteni? Hogy teljesíthetne jobban?
ebben az esetben nem a viagrára vagy a szeretőre gondolok...
mi szeretjük egymást és megvan minden testi adottsága is.
az előjáték hosszú és szenvedéjes. fel tudok izgulni s alig várom,hogy jó érzést kapjak. aztán olyan,mintha pofára esnék...
ő élvezi,én meg vagy nem érzek semmit,vagy amit érzek,az nem jó.
volt pár alkalom amikor tényleg jól ment minden s majdnem eljutottam az orgazmusig. de nem teljesült be. annyira hiányzik az az érzés. nem tudom,hogyan érhetném el,hogyan lehetne jobb a pasim? mi lehet a hiba?
tudtok mondani olyan dolgokat,amik segíthetnek? amik bevàltak nektek?
Az előjáték során van orgazmusod?
Más férfival szex közben eljutottál a csúcsra?
Héé.
Csak az volt a kérdéseid közt, hogyan lehetne jobb a PASID. Arra nem gondolsz, hogy talán Neked is ugyanúgy tenned kellene valamit? Egyrészt kísérletezzetek, miközben szeretkeztek, izgasson a kezével is, de vannak, akiknek a Kegel-gyakorlatok is hasznukra váltak, ennek is olvass utána, sok sikert nektek!
nem hiszem,hogy készen állnék idegen segítségre (vibrátor) szeretném természetesen a dolgot...
cseréljük a pózokat,de mire jó pózt találnánk,arra az ember "elszomorodik" ezzel nem hagyunk fel.
nem vagyok frigid. volt már orgazmusom,nem csak csikló,hanem hüvelyi is. de igaz azt sem vele éztem el,hanem magammal. ő az első pasi,akivel szexelek... csak 18 éves vagyok.
ha a kezével izgat közben,akkor az egy kellemetlen,szörnyen erős érzést produkál,amibe nem tudok bele lazulni. nem értem ez másoknak miért élvezetes.
köszi,utána olvasok a gyakorlatnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!