Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Három és fél év után. Megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három és fél év után. Megcsalt a nőm! Az egyik közeli haverommal. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nagyon hiú vagyok.Csak szépen néz rám,és mindent elnézek, megbocsájtok neki. Csak azért mert nagyon szeretem.Őt. Mindennél jobban, soha nem bántanám. Aztán valamelyik nap elmentünk bulizni.Én ittam,mert az utószületésnapomat ünnepeltük.Nem is keveset. És arra figyeltem fel, hogy a barátnőm nagyon sokat beszélget az egyik jó haverommal. Nem nagyon paráztam, mert gondoltam haver, csak nem mászik rá a nőmre...Hatalmasat tévedtem!Reggel amikor kijózanodtam igazán csak annyira emlékeztem, hogy nem találtam őt...Felhívtam, meg kerestem, aztán csak akkor értem el amikor átmentem hozzá, de csak délután...Nem mert a szemembe nézni,éreztem hogy van valami. Gondoltam is, hogy a haverom is benne van. Elmondta hogy megcsalt,de nagyon megbánta, csak ennyi idő után kiváncsi volt, hogy milyen lehet mással. Amit én megértek, hogy kiváncsi, de akkor ne akkor legyen az, miközben vagyok neki, és ha már mégis, legalább annyira ne alázzon meg, hogy még a haverral is. Na de nem szóltam úgy semmit, nem is veszekedtünk, mondom jól van, majd beszélünk.Elmentem.Feleslegesnek éreztem a veszekedést, az nem old meg semmit. Most várja a válaszom, mit tegyek? Tényleg nagyon szeretem,csak...ez az egész azért nagyon a földbe tiport. Köszi előre is...(Én 21 éves vagyok, a barátnőm 18)
2010. ápr. 13. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Rock & Roll vazeg... Mindkettőt kinyárnám...

De a csajjal min szakítanék, a sráccal meg többet nem állnék szóba...

2010. ápr. 13. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmiképpen se tegyél úgy, mintha mi sem történt volna. Ez a "mondom jól van, majd beszélünk" a legrosszabb hozzáállás... Lehet hogy megbánta, de ezzel azt mutatod neki, hogy téged ez nem is zavar annyira és bármikor máskor is megteheti akárkivel, mert úgysem fogsz szólni.

Személyes véleményem az lenne, hogy hagyd ott, legalább egy kis időre... Valami "büntetés" kell, különben ennek annyi szereintem...

Azért remélem minden rendbe jön. Én drukkolok!

2010. ápr. 13. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az lesz szépen, hogyha tényleg nagyon szereted akkor szépen beszélsz az igazi JÓ HAVERODDAL aki csak úgy véletlenül rámászott a nődre állításod szerint, akkor az első dolog, hogy ez a haver már nem a haverod, tökmind1 milyen helyzet volt, szerinted a következő barátnődre nem fog rámászni ha emiatt a félrelépés miatt a mostani kapcsolatod felbomlana. Nem nem kutyából nem lesz szalonna. A barátnőddel meg beszéld meg, hogy mi van ha tényleg szereted és ő is téged akkor hajrá de mondtam a haverod az már felejtős.
2010. ápr. 13. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:

A barátnőddel szakíts,aztán az idő eldönti,mi legyen Veletek.Ha tényleg igazi a szerelem köztetek,újra egymásra találtok.Azért az most kell neki,hogy koppanjon kicsit.

A volt haverod pedig nem hiszem,hogy egyáltalán megérdemli akár a köszönésedet is.Minimum az orrát törném be a helyedben.

2010. ápr. 13. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Szakíts a lánnyal aztán pedig ne rúgj be többet. Talán akkor normálisabb lányt is megismersz akit talán a pia undorít...
2010. ápr. 14. 02:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha van benned tartás azonnal kidobod a csajt. A haverod meg szar ember. Soha eszembe nem jutna a haverom csajára rámozdulni ezt ugyanis tiltja a "becsületkódex".
2010. ápr. 14. 06:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Húúúú hát ajánlanám, hogy a haver ne jöjjön a közelembe egy pár hónapig, a csajt meg dobnám mint az üres műanyagpalackot.
2010. ápr. 14. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
Ha megcsalt a csaj, akkor szinte 100% hogy annyira nem szeret, amennyire mutatja, szóval én a helyedben szakítanék vele azonnal, az a kíváncsiság egy kamu szöveg, legközelebb is meg fog csalni, hacsak nem csalt meg eddig is többször. Ami a haverodat illeti, itt minden válaszoló lehordja, pedig valójában neki semmi felelőssége nincsen. A megcsaláshoz kettő ember kell, és ezen kettő ember közül a barátnőd aki hűséggel tartozik neked, a haverod akármivel próbálkozhatna, ha a barátnőd hűséges, nem jöhetett volna létre a dolog. Ha meg nem hűséges a barátnőd, akkor nem ér annyit a r ibanc, hogy ezen haveroddal összevesszetek. Ostoba beidegződés, hogy szar haver aki lenyúlja a nődet, mert nőt lenyúlni nem lehet, ahhoz a nőnek kell másként döntenie.
2010. ápr. 14. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én akkor is azt mondom,hogy más csajával kikezdeni gerinctelenség.
2010. ápr. 14. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:

10:15 jó nagy baromságot beszélsz , pedig az igazság ottvan ahogy leírtad. a megcsaláshoz 2 EMBER KELL !!! a barátnő meg a "haver" , a haver ugyanolyan bűnös mint a barátnő hiszen ha nem nyomul rá , a csaj nem csalja meg a barátját.

A kérdező helyében azzal a bizonyos "haverral" többet szóba sem állnék még köszönőszinten sem.

2010. ápr. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!