Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három és fél év után. Megcsalt a nőm! Az egyik közeli haverommal. Mit tennétek?
Az Rock & Roll vazeg... Mindkettőt kinyárnám...
De a csajjal min szakítanék, a sráccal meg többet nem állnék szóba...
Szerintem semmiképpen se tegyél úgy, mintha mi sem történt volna. Ez a "mondom jól van, majd beszélünk" a legrosszabb hozzáállás... Lehet hogy megbánta, de ezzel azt mutatod neki, hogy téged ez nem is zavar annyira és bármikor máskor is megteheti akárkivel, mert úgysem fogsz szólni.
Személyes véleményem az lenne, hogy hagyd ott, legalább egy kis időre... Valami "büntetés" kell, különben ennek annyi szereintem...
Azért remélem minden rendbe jön. Én drukkolok!
A barátnőddel szakíts,aztán az idő eldönti,mi legyen Veletek.Ha tényleg igazi a szerelem köztetek,újra egymásra találtok.Azért az most kell neki,hogy koppanjon kicsit.
A volt haverod pedig nem hiszem,hogy egyáltalán megérdemli akár a köszönésedet is.Minimum az orrát törném be a helyedben.
10:15 jó nagy baromságot beszélsz , pedig az igazság ottvan ahogy leírtad. a megcsaláshoz 2 EMBER KELL !!! a barátnő meg a "haver" , a haver ugyanolyan bűnös mint a barátnő hiszen ha nem nyomul rá , a csaj nem csalja meg a barátját.
A kérdező helyében azzal a bizonyos "haverral" többet szóba sem állnék még köszönőszinten sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!