Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal ma veszekedtünk, tény és való nem szép hangon beszéltem vele (felemeltem a hangom), és miután befejeztem kismondokámat, ő böfögött egyet és azt mondta ez a véleményem arról amit mondtál! Mit tegyek? Megalázottnak érzem magam!
Szia!
Meg ne haragudjál,hogy ezt mondom,de nagyon nagyon nagy butaság,hogy ezt eltűröd.A fizetésedet pedig bármikor utaltathatod egy másik számlára,nem kell hozzá a párod beleegyezése.Egyszerűen beszéld meg a munkáltatóddal,nyiss egy másik folyószámlát a saját nevedre,és meg van oldva a dolog.De nem is csak ez a lényeg,hanem az,hogy ő téged teljesen a hatalmában tart,uralkodik feletted.Minden téren így van ez?
Felnőtt önálló ember vagy,feltételezem,és nem egy bugyuta aki gyámságra szorul.Hogy képzeli,hogy lekorlátoz??Felháborító,de ne hari,de hibás vagy,mert ezt egy percig sem szabadott volna eltűrnöd.Mi az,hogy nem segíthetsz a saját családodnak,ha te úgy látod jónak,úgy érzed segítened kell.Állj a sarkadra szerintem,még az árán is,ha akkor fel is út,le is út.Hidd el,hogy így nem lehet leélni egy életet.
Kitartás,és bátorság!!!Változtass!!!
Minden jót,üdv
Szia!
Erre csak azt tudom mondani, hogy a párod önző, és nem tisztel téged!
Figyelmedbe ajánlom a következő könyvet, olvasd el!
Dr. Csernus Imre - A NŐ
Én nemrég olvastam és nagyon érdekes dolgokat ír a párkapcsolatokról, meg az emberi viselkedésről, nem bánod meg, ha elolvasod, ezt garantálom...tisztábban fogsz látni sokmindent...
Sok sikert! :)
Ja,és nagyon gondold meg,hogy egy ilyen embertől tényleg akarsz-e gyereket.Ez csak egy jótanács,mert nagyon rosszul járhatsz.
Előző válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!