Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik vajon így? Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik vajon így? Ő lehet hogy ilyen, csak most vettem észre.!?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve vagyunk 1ütt a barátommal.3 hónapja összeköltöztünk és olyan más a viselkedése.Nem foglalkozik velem egyáltalán.Hazajön munkából elmegy edzeni,hazajön eszik leül a gép elé és a fórumokat olvasgassa meg közbe telefonál,utána lefürdik és lefexik.Nem szeretkeztünk már 1hete és őt az nemérdekli hogy én már megbolondulok úgy hiányzik!Meg mikor összeköltöztünk még az elején olyan rendes volt,besegitett mosogatni,meg krumplit pucolni.Én 3 műszakban dolgozom egy gyárban nagyon fáradt szokok lenni és úgy örültem neki,hogy hetente vagy 2hetente picit segitett!Most meg elvárja,hogy mindent egyedül bírjak csinálni!Ő meg ücsörög a számítógép előtt....!Bevásárlást ő szokta csinálni mert hazajövet megáll autóval az üzletben,de már azt se!Úgy érzem mintha csak valami lakótársnak tartana és nem pedig a barátnőjének!Nem is igen szól hozzám ha itthon van!Ha beszélek neki akkor nem válaszol csak ritkán!Olyan magányosnak érzem magam!Alig várom sokszor hogy mennyek dolgozni,hogy tudjak végre valakivel beszélgetni!A családom úgy hiányzik...:(!Jaj és még valami valamelyik nap mikor jött haza munkából sexy fekete csipke combfixben vártam meg csipke tangában meg csipke felsőben.Reménykedtem jót szeretkezünk,de bejött akkor is telefonált,és addig telefonált mig nem fel kellett öltöznöm és el kellett mennem dolgozni!Mikor letette a telefont csak azt mondta sexy vagyok és ennyi,meg se dugott!Szerintem már nem szeret,csak azért van velem,hogy legyen hol laknia!Ez lehetséges????Én úgy szeretem őt!Annyi mindent elviselek neki,most olyanokra gondolok amiket nem irtam le....!És mégis ennyire semmibe vesz!Olyan rosszul esik!!!!!!

21/L

2010. ápr. 13. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt mondtad már neki is? Lehet ha megbeszélnétek észhez térne
2010. ápr. 13. 20:25
 2/8 anonim válasza:

Szija!

Őszintén sajnálom.Hát lehet el kellene engedned magadtól.Ha szeret akkor nem megy el,és tesz a kapcsolat javulása érdekébe,ha nem szeret akkor meg hagy menjen.Ezt lelkileg nagyon nehéz elfogadni,de ha így marad a kapcsolatotok akkor te felfogsz őrlődni.

2010. ápr. 13. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Jajj szegénykém...

El kéne neki mondanod minél előbb ezeket!! Hogy neked ez nagyon nem oké. És megkérdezni, hogy miért van ez.

Elhiszem, hogy nagyon rossz lesz ezzel elé állni, de mindenesetre jobb, mint így...hogy csak töröd az agyad és rágod magad, hogy most mi nem jól van.

Ezt ne tűrd el senkinek. Ha nem vagy boldog vele, és ő így áll hozzád, akkor az a minimum, hogy számonkéred.

És mi az, hogy mindig telefonál? Kivel?

2010. ápr. 13. 20:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondtam neki...nem mond rá semmit..
2010. ápr. 13. 20:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindig valamelyik haverjával szokott telefonálni...
2010. ápr. 13. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Költözz el, és mondd, hogy ezért nincs értelme együtt laknotok.
2010. ápr. 13. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahha, értem..:(:S

Hát szerintem ezt ne tűrd. Csak tönkreteszed magad...komolyan.

Kell ez neked? Persze tudom, hogy így kívülállóként könnyű megmondani, hogy mit és miként kéne csinálni, de a kívülálló látja jól a helyzetet.

Szereted...de ha ő ilyen, akkor mi értelme?

Nagyon utálhatsz most, hogy ezt mondom, nem akarom, hogy rosszul essen neked, de próbálj belegondolni abba, hogy mondjuk ha az egyik barátnődnek lenne ugyan ez a problémája, Te mit tanácsolnál neki??

Ezen gondolkodj el...

2010. ápr. 13. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy, bátran lépj tovább, majd jön vki, aki igazán szeret és megbecsül.
2010. ápr. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!