Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez rosszul esett akkor hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Röviden annyi,hogy a barátommal másfél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást,persze apróbb viták azért adódnak.

Külsőleg mindig is magas,vékony voltam,hosszú combokkal, nagyon nehezen tudtam elfogadni,hogy ilyen vagyok,ugyanis nem látom szépnek. Sokkal inkább örülnék kicsit husisabb alkatnak.Kb 14 évesen kaptam meg egy fiútól, hogy tök jó csaj lennék HA nem lennék ilyen sovány. Szóval nehezemre esett elhinni,hogy én is szép lehetek így.

Azóta kicsit formásodtam, majd ahogy lett barátom kezdett javulni a helyzet.

Kezdtem elhinni,hogy végre valakinek ez tetszik és szép vagyok számára.

Aztán a minap volt egy beszélgetésünk, már nem is tudom miről jött szóba a női láb, és kérdeztem,hogy szerinte nem túl hosszú az enyém? S azt válaszolta,hogy nem, de akkor is jó lenne ha rövidebb lenne. Kérdeztem,hogy jobban örülne? Mondta hogy így is jó, de azok is szépek,tetszenek neki.

Nekem meg tök rosszul esett,hogy csak ilyen könnyedén odalöki nekem,hogy hát bejönnek neki konkrétan az én ellentéteim is.Lehet sokkal jobban is tetszenek neki... Úgy érzem visszaesett az önbizalmam.

Hülye vagyok és ne foglalkozzak ezzel?

2016. jún. 24. 23:29
 1/9 A kérdező kommentje:
*Most újraolvasva kérdezhetnétek,hogy akkor miért híztam meg,ha nem tetszik a vékonyságom.Egszerűen nem tudok, bármennyit eszek
2016. jún. 24. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszoltad.Hülye vagy és ne foglalkozz ezzel.

Női logika,ha nincs baj akkor csináljunk mert úgy szép az élet ha zajlik.Bolhából elefántot...Majd akkor sértődj meg ha azt mondja hogy a szomszéd Bözsinek nedvesebb és szűkebb a pinája.Meg nem fogaz....

2016. jún. 24. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is vékony vagyok nagyon,és én is a lábaimmal nem vagyok meg elégedve. A barátom el fogad így engem,csak azt akarja hogy hízzak,mert sajnos kórosan sovány vagyok. Ne foglalkozz vele nem rosszból mondta csak őszinte volt. Így is elfogad téged ne foglalkozz senki véleményével,legyél megelégedve magaddal. Max csinálj erősítő gyakorlatokat hogy izmosak legyenek a lábaid. De legyél meg elégedve magaddal! :)
2016. jún. 24. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyelj ez egy olyan dolog szerintem amin kár agyalni. Ez nekem kicsit az a kategória mint azon agyalni, hogy pl a párom megjegyezte neki Jennifer Lawrence az ideálja hát én még csak megközelítőleg sem hasonlítok arra a nőre, de ez nem jelenti azt, hogy én ne tetszenék neki, hisz nyilván akkor nem jött volna velem össze. Ahogy kiveszem abból amit írtál, hogy mit mondott lefordítva nekem ez azt jelenti, hogy ha rövidebb lenne a combot úgy is tetszenél neki meg tetszik neki az DE semmi gondja sincs a te comboddal ő nemhiszem hogy különösebb jelentőséget kerítene ennek :)
2016. jún. 24. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Jezusom. Az ilyen noi logika nekem nokent erthetetlen. Azzal meg tessek megbaratkozni, ha egy pasi meglat egy neked akar teljesen atlagos csajt kb. minden masodiknal el fogja kepzelni, hogy dugnà meg. Bizony. Felesleges ilyenen problemazni. Vagy a baratodat el tudod kepzelni hogy azon problemazik hogy te azt mondtad neki hogy "jo a hajad szoken is, de akkor is tetszene ha barna lennel mer' az is jo". Mert te konkretan most ezen problemazol csak a hajat labbal helyettesitettem.
2016. jún. 25. 00:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, akkor neked még tapasztalod kell:)

Én is sokszor jártam így, elég durván leverték az önbizalmam, most igyekszem összekaparni magam:D

Egyébként mindenkinek más tetszik, szerencsére az én páromnak az én testalkatom.

2016. jún. 25. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Koszonom utolso, de mar jocskan tul vagyok a tapasztalas korszakan, es jelenleg is boldog parkapcsolatban elek, ahol combmeretekbol nem csinalok onbizalomproblemat :D.
2016. jún. 25. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

5# ez nem így van ( mármint a képzeletben, hogy dugnám meg mondatodnál) ha van párom nem gondolok ilyenen, még akkor sem, ha éppen egy bitang jó nő pucsít előttem. Igen megnézem reflexből, de ennyi. Úgy is azon kattognék, mivel tudnám a páromat meglepni, vagy hová vigyem vacsorázni és, ha már vacsoránál tartok akkor gondolkoznék, hogy hol áljak meg valami jó gyrosnál.

Csak annyit akartam ezzel, hogy egyáltalán nem jelenti azt, hogy széjjel dugnám azt a jó csajt aki előttem bepucsított. Kérdező nem vagy hülye, csak túlreagálod.

2016. jún. 25. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Nnomost megsúgok neked egy nagy pasastitkot!

Ha egy nő az ilyen-olyan (szép, vagy épp csúfas) "alkatrészét" megmutatja egy pasasnak, és az nem (vagy épp nem eléggé) reagál rá, az azt szokja jelenteni, hogy az illető "alkatrész" fikarcnyit sem fontos az érzelmei szempontjából!

Ez a te esetedre lefordítva azt jelenti, hogy a fickód kábé akkor is szeretne, ha akácból lenne a tappancsod, vagy épp kerekeken gurulnál. Vagy épp istennői lábad lenne ( jó, ez utóbbi talán könnyebben elfogadható ;) ).

2016. jún. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!