Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez rosszul esett akkor hülye vagyok?
Röviden annyi,hogy a barátommal másfél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást,persze apróbb viták azért adódnak.
Külsőleg mindig is magas,vékony voltam,hosszú combokkal, nagyon nehezen tudtam elfogadni,hogy ilyen vagyok,ugyanis nem látom szépnek. Sokkal inkább örülnék kicsit husisabb alkatnak.Kb 14 évesen kaptam meg egy fiútól, hogy tök jó csaj lennék HA nem lennék ilyen sovány. Szóval nehezemre esett elhinni,hogy én is szép lehetek így.
Azóta kicsit formásodtam, majd ahogy lett barátom kezdett javulni a helyzet.
Kezdtem elhinni,hogy végre valakinek ez tetszik és szép vagyok számára.
Aztán a minap volt egy beszélgetésünk, már nem is tudom miről jött szóba a női láb, és kérdeztem,hogy szerinte nem túl hosszú az enyém? S azt válaszolta,hogy nem, de akkor is jó lenne ha rövidebb lenne. Kérdeztem,hogy jobban örülne? Mondta hogy így is jó, de azok is szépek,tetszenek neki.
Nekem meg tök rosszul esett,hogy csak ilyen könnyedén odalöki nekem,hogy hát bejönnek neki konkrétan az én ellentéteim is.Lehet sokkal jobban is tetszenek neki... Úgy érzem visszaesett az önbizalmam.
Hülye vagyok és ne foglalkozzak ezzel?
Megválaszoltad.Hülye vagy és ne foglalkozz ezzel.
Női logika,ha nincs baj akkor csináljunk mert úgy szép az élet ha zajlik.Bolhából elefántot...Majd akkor sértődj meg ha azt mondja hogy a szomszéd Bözsinek nedvesebb és szűkebb a pinája.Meg nem fogaz....
Utolsó, akkor neked még tapasztalod kell:)
Én is sokszor jártam így, elég durván leverték az önbizalmam, most igyekszem összekaparni magam:D
Egyébként mindenkinek más tetszik, szerencsére az én páromnak az én testalkatom.
5# ez nem így van ( mármint a képzeletben, hogy dugnám meg mondatodnál) ha van párom nem gondolok ilyenen, még akkor sem, ha éppen egy bitang jó nő pucsít előttem. Igen megnézem reflexből, de ennyi. Úgy is azon kattognék, mivel tudnám a páromat meglepni, vagy hová vigyem vacsorázni és, ha már vacsoránál tartok akkor gondolkoznék, hogy hol áljak meg valami jó gyrosnál.
Csak annyit akartam ezzel, hogy egyáltalán nem jelenti azt, hogy széjjel dugnám azt a jó csajt aki előttem bepucsított. Kérdező nem vagy hülye, csak túlreagálod.
Nnomost megsúgok neked egy nagy pasastitkot!
Ha egy nő az ilyen-olyan (szép, vagy épp csúfas) "alkatrészét" megmutatja egy pasasnak, és az nem (vagy épp nem eléggé) reagál rá, az azt szokja jelenteni, hogy az illető "alkatrész" fikarcnyit sem fontos az érzelmei szempontjából!
Ez a te esetedre lefordítva azt jelenti, hogy a fickód kábé akkor is szeretne, ha akácból lenne a tappancsod, vagy épp kerekeken gurulnál. Vagy épp istennői lábad lenne ( jó, ez utóbbi talán könnyebben elfogadható ;) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!