Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul érzem magam! Segítség, mit kéne ilyen hülye helyzetbe tennem?
Volt egy nagyon hosszú kapcsolatom 3,5 év sőt lehet több is de ki számolta? Életem első szerelme volt,felnéztem rá mint férfira teljesen elvette az eszem sokat szemvedtünk egymásért meg minden de végülis összejöttünk,rengeteg veszekedés és szemvedély jellemezte a kapcsolatunkat. Az utóbbi 1 évben viszont a kedves fiú kitalálta,hogy kidob és új nő kell neki,elkezdett ismerkedni előttem!! a szemem láttára lányokkal. Pedig meg is vert..és ezek után kidobott! Mivel szerinte én semmit se teszek érte?! Na ne ez komoly? vagy csak önbecsülésem nincs?
Jó elegem lett és nem írtam vissza neki,de közbe emgismertem egy rendes fiút,aki nem érdemli meg,hogy szivassam viszont őt nem tudom most valahogy úgy megszeretni..vagy csak csalódott vagyok? Viszont az ex barátom folyton zaklat és írkálja 5 percente a telefonomat lemerítve,hogy mennyire szeret meg kiugrika vonat elé..meg,hogy molst tényleg szeret.. na persze annyit kértem,hogy jó beszéljünk facebookon ja most bocsi nem nem lehetne később? ez volt a válasza és azt mondta dögöljek meg.. Mit csináljak? Borzasztóan érzem magam és fáj az élet!
3,5 fél év annyira azért nem hosszú kapcsolat..
az ex nem szeret... csak nem bírja elviselni, hogy máshoz tartozhatsz..
nem vezsed fe la telefont... letiltatod a hívásait..
a jelenlegi ismerkedésedből nem lesz semmi, mert nem vagy túl az előzőn, és tényleg nem érdemli, nem is szereted...amit erőltetni kell a szerelemben az már régen rossz..
lépj túl...
Először is nem kellene elolvasnod az exed üzeneteit, teljesen ki kellene zárnod az életedből! Ezt neki is el kell mondanod egyszer, érthetően, aztán HAGYD. Tudja meg, hogy semmivel nem tartozol neki, és a te döntésed és jogod, hogy kivel beszélsz és kivel nem!
A másik pedig az új pasi. Drágám, nem kell neked rögtön megszeretned valakit, aki épp az utadba kerül. Még is mit vársz? Rögtön az első pasiba halálosan bele KELL szeretned? Nem. Na akkor? Kicsit maradj egyedül, hanyagold az exed, és foglald magad el mással!
Még fel is jelentheted, ha megint valami fizikai erőszakot akar alkalmazni.
Egyébként meg csak az a bajod, hogy még kevés a tapasztalatod, és nem jöttél rá, hogy aki ennyi fájdalmat okoz, azt racionálisan ki kell löknöd az agyadból. PErsze kisebb nagyobb ideig szenvedni fogsz, mert az érzéseket nem lehet irányítani, de majd be fogod látni, hogy így volt jó, és mekkora marha voltál, hogy hagytad hogy terrorizáljon!
Rendben, akkor teljesen el van ferdülve a személyiséged, de ezt ideje lenne felismerni. Ha szeret, akkor miért keresett más lányt? Miért alázott meg úgy, hogy még csak nem is szakított, és úgy csajozott? Miért vert?
Csupán magányos, és tudod az emberek EGÓJÁT sérti, ha egy csajnak nem kellenek! Még az is lehet, hogy most úgy érzi kellesz neki, de aztán megint kevés leszel neki, megint MEGALÁZ, és tudod a TE dolgod, hogy az ilyen embereket távol tartsd magadtól. Nem másé, neked kell felismerned, hogy igen is jobbat érdemelsz! De ha hagyod magad, sosem lábalsz ki egy ilyen életből. Szerintem nem kellene gerjesztened a folyamatot, aztán arra fogni, hogy mindenki így bánik veled, mert elméletileg, TE irányítod az életed! Csak könnyebb sodródni, és sírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!