Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Undok huzas. Ti hogyan csinaln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undok huzas. Ti hogyan csinalnatok? Gonosz vagyok vagy jogos tett lenne tolem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom sokan elfogtok itelni ezert a nezopontomert. De ezt erzem helyesnek.

A baratom par hete nagyon bunkon viselkedik velem.

Igyekszem a kedveben jarni...takaritok..fozok ra naponta ..mosok...sutok hetente tobbszor es mellette dolgozom en is de mindenben csak a rosszat talalja meg. Kotoszkodik. Csunyan beszel velem..olykor kerdore von...vagy elofordul hogy dobalja a cuccaimat....mindenen kiakad...nem enged ervenyesulni...es mindig azzal fenyeget h masnap elkoltozik...

Eddig is voltak bunko dolgai de most nehany hete igencsak atfordult es nem ismerek ra.

Az egeszben az a legszebb hogy mindezeket termeszetesnek veszi

O erzi magat sertettnek mindenben. Mindig neki van igaza en vagyok a hibas szemet stb.

Ha elmegyek este itthorol nem is hiv fel h bajom van.e ..ha sirok otthagy vagy oda sem jon.... S meg sorolhatnam.

En is hibas vagyok..de en igyekszem valtozni. O egyre rosszabb.

Hiaba beszeljuk meg pl. Reggel hogy okes minden...mire este hazaer addigra megint tahozik.

En meg remegek az idegtol..

Amikor el akart koltozni en kertem h maradjon... Elegge kotodom hozza es ciki tudom: De felek egyedul maradni raadasul egyedul nehez fizetni 1lakas berleset.

Szoval gyava vagyok elismerem.

Szoval gondoltam egy aljas csunya dologra mivel sokszor megalazott es csunyan viselkedik velem.

Szeretnek vele en szakitani es kirakni a cuccait h menjen innen.

De nem akarom hogy megussza ennyivel.

Tudom..tudom...gonosz. De szeretbem ha atelne azt amit en mellette...ezt a stresszt az ideget...a megalazottsagot...a megsemmisulest...a lenezest...

Persze szakitanom kellett vna hamarabb...de varok egy jo pillanatot.

Hogyan szakitsak vele ami ot is foldhoz vagja? Es felfogja h nem o a vilag kozepe??

Edesgessem magamhoz es amikor minden rendben akkor szakitsak vele?

Nem akarom hogy egykonnyen megussza.

Mi a teendo es mitol valik ilyenne valaki amilyen most o???

En 22L

O 30F

2eve egyutt. Ezelott 7hobapig laktunk anyumeknal ott rendesebb volt.

3honapja kettesben elunk...szornyu.

2016. jún. 24. 00:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Küldd el minél hamarabb, de őszintén szólva neked sem ártana felkeresned egy szakembert...
2016. jún. 24. 10:13
 22/23 A kérdező kommentje:

Ma reggel kaveot fozott nekem.

Amikor pedig sirtam a stressz miatt az olebe ultetett. Tirolgette a konnyeimet es vigasztalt... Ijeszto

2016. jún. 24. 11:37
 23/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de tényleg mind a ketten ijesztőek vagytok.

Egy hete se volt,hogy írtál ki egy másik kérdést mikor véletlen levizezted a tv-t és a barátod kiborult ,rögtön felismertelek a jellegzetes stílusodról+a körülményekről. Látszik ,hogy igazából nem szakítani akarsz csak drámázol a pasiddal együtt. Egyszerűen nem tudtok normálisan meglenni és még csak 3 hónapja éltek együtt ketten, ami semmi. Csak kikészítitek egymást idegileg. Ezzel nem leszólni akarlak, nekem is volt régen egy hasonló kapcsolatom, és azóta is sajnálom ,hogy annyi időt rá pazaroltam és hagytam magam lelkileg, meg idegileg kikészíteni,aztán több év volt mire kihevertem, továbbléptem.

Nem kell már itt tovább halogatni a dolgokat,meg belé rúgni,egyszerűen ki kell dobni. És többé nem visszafogadni ,mert,mint látod úgyse lesz jobb(max. napokig), hiába könyörög meg ígérget. Tudom ,hogy nehéz (gondolom Te is kapcsolatfüggő vagy, mint régen én), de hosszútávon ez az egyetlen megoldás, ennek a kapcsolatnak semmi jövője.

2016. jún. 24. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!