Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem? Barátok? Tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? Barátok? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
Az történt , hogy van egy srác a suliban aki teljesen belém szeretett és az a helyzet hogy én is belé, de mellette egy egész jó barátnőm is úgy érez iránta... és annyira rossz, nem tudok olyat csinálni, ami neki rossz, de mégis , úgy lennék a fiúval . :\'( segítsetek :( köszönöm!!
2008. szept. 26. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ilyenkor azt szokták mondani, h a barát mindig fontosabb, mint 1 fiú...

De viszont ha a srác is beléd szerelmes, akkor a bnőd akár nemtommitiscsinálhat akkor se lesz az övé a srác..

szerintem próbáld meg megbeszélni bnőddel h mizu, aztán gyertek össze a sráccal v vmi...úgyis ez lesz mert a szívednek nem tudsz parancsolni.

2008. szept. 26. 23:14
 2/3 A kérdező kommentje:
de ha forditva lenne, akkor én mondanám a barátnőmnek, hogy legyenek boldogok és én elviselem, minthogy igy mind a hárman boldogtalanok legyünk.. csak ő lehet h nem igy gondolja :( de olyan rossz
2008. szept. 26. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen beszélj a barátnőddel, főleg hogyha igazi barátodnak érzed, mert szerintem ha igazi akkor ő is így fogja érezni, hogy legyetek boldogok, mert ő úgyse tud micsinálni, ha nem ő kell neki. te tudod h milyen barátok vagytok, de szerintem ez a normális megoldás, mert nehogy azzal tántorítson el h azt mondja h zavarná csak azért mert az övé nem lehet ne legyen másé sem.
2008. szept. 26. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!