Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl szigorú vagyok hozzá? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szigorú vagyok hozzá? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párommal összeköltöztünk, de azóta nincs egy nyugodt hétvégénk, amikor lepihennünk időben, tv-t néznénk stb. Azóta a haverok és ő is mindig programokat szerveznek. Ugy elkezdenek iszogatni, meg keménykedni, hülyülni... Én szinte soha nem iszok, ezért én nem tudok olyan szinten feloldódni mint ők. Nem érzem jól magam a társaságban, és mindig mennék haza., de a párom meg maradna. Azt mondta, hogy legközelebb engem nem visz...Attól nem kell tartanom, hogy megcsal vagy ilyesmi. De nagyon ragaszkodok hozzá, és nem egyszerű péntek este elengedni...amikor vele lehetnék...Írjatok légyszi tanácsokat, véleményeket. 20/L
2010. ápr. 12. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

az ilyen felfogással fogod kiégetni,és ez egy idő után a kapcsolatod rovására fog menni.talán kompromisszimut kéne kötni?!!!!!

23/ff

2010. ápr. 12. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem érted jól magad a haverjaival minek akarsz vele menni, ahelyett hogy otthon olvasgatnál vagy néznéd a kedvenc sorozatod amit ő nem szeret?

Én inkább a te helyedben mondtam volna, hogy menjen nyugodtan, de nekem most nincs kedvem.

2010. ápr. 12. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
talán 20 évesen nem kellett vna összeköltözni senkivel... túl fiatal vagy még ehhez. kell 1 bizonyos szabadság, 1 kis szabadidő amit a saját barátaitokkal töltötök külön... ezen nem kéne kiakadni.
2010. ápr. 12. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy a haverjai hozzák el a barátnőjüket. Talán találsz közöttük egy-két értelmeset, akikvel beszélgethetsz, amíg ők iszogatnak. Ha nem hozzák, érdemes más programot találni erre az estére.
2010. ápr. 13. 16:43
 5/5 anonim válasza:
Úgy vettem le, hogy a pénteket a haverokkal tölti, de a többi estét veled, igaz? Ezesetben hagyd, hadd oldódjon fel. Gondolom a párod is a huszas éveiben jár, ezért szüksége van néha egy fiús estére. Ezt tartsd tiszteletben.
2010. ápr. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!