Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtok parotoknak ha a szukseg ugy hozza?

Figyelt kérdés
Marmint mert nem akarjatok megbantani vagy nem akarsz veszekedni,nem akarod elvesziteni ehelyett inkabb ha kell csunyan hazudsz neku?mennyire elitelendo,aki ilyen helyzeteket nezve hazudik a parjanak nem megbizhto ember?vagy teljesen normalis ha fullentunk a masiknak?ezek legyenek a masik nemmel kapcsolatos dolgok v egyeb hasonlok.Es a titkokkal hogy alltok?:)
2016. jún. 15. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez függ attól, h mennyire súlyos a dolog, amit elszeretnék hallgatni. De amúgy a párom előtt nem szívesen és nem is tudok hazudni, mert rögtön észreveszi rajtam, h valami nincs rendben! :)
2016. jún. 15. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
17 év alatt még egyszer sem hozta úgy a szükség.
2016. jún. 15. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen esetben hazudok és titkolózom, mégpedig ha meglepetést akarok csinálni (akár egy szülinapi buli, stb), és semmiképp sem akarom, hogy megtudja.

Egyéb esetben baromira nem tartom elfogadhatónak,sőt! Csak amúgy elkerülhető konfliktusokat szül. Ha megbántom, akkor meg ez van. Ha utálom a reggeli szájszagát finoman ugyan, de megmondom, mert mivel jobb az, ha állandóan elhúzódom tőle? Vagy ha beszélek az exszel valamiért, szólok és ő is, mert még a végén valami félreérthető helyzrtbe kerülünk, és abból kínos magyarázkodások lesznek.

A hazugság meg titkolózás olyan dolog, amiből csak a baj van. Ha a párom egyszer megcsalna, akkor is elvárnám, hogy elmondja, mert azzal még tudunk valamit kezdeni, rendbe lehet hozni, dolgozni a kapcdolaton, de ha titkolózik és mástól tudom meg, akkor vége, mert ez az igazi árulás, nem az, hogy más ágyába feküdt. Sőt ha x év múlva azt mondja, hogy szeretné kipróbálni mással, még akkor is találhatunk megoldást... A hazugságra nem.

2016. jún. 15. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Hazudni nem szoktam. Titkolózni, elhallgatni dolgokat nagyon ritkán, de olyankor is nehezemre esik. Pl. ha van egy problémám, amit egyedül szeretnék megoldani, és nem akarom vele terhelni. Vagy ha meglepetést készítek számára.

Másik nemmel kapcsolatos titkaim nincsenek előtte (vagy ha esetleg mégis, akkor annak nem az az oka, hogy vonzódom valami máshoz, hanem egész más). Pl. volt már olyan, hogy segítséget kértem egy férfi barátomtól. Páromtól is kérhettem volna, de tudtam, hogy a barátomnak ez nem esik nehezére, a páromnak pedig igen, ezért inkább nem akartam terhelni a problémával és azt sem szerettem volna, ha kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy más segít nekem és nem ő. Ebben az esetben pl. nem beszéltem a dologról.

2016. jún. 15. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Csúnyán hazudsz, vagy kicsi füllentés, pl. Nem nem vagy kövér, csodálatos vagy. Azért van egy "kis" különbség.
2016. jún. 15. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem. Sosem. Nincs rá szükség, hála égnek.
2016. jún. 15. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Soha nem hazudok és nem is titkolok előle semmit.

Mondjuk eleve nem hazudok soha senkinek, emiatt nem is vagyok túl népszerű, mert az emberek azt szeretik, ha azt mondják amit hallani akarnak, nem pedig az igazságot.

Meglepetést szoktam titkolni egyedül.

2016. jún. 15. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Sohasem hazudok. Vagyok, amilyen vagyok, de ezt nem lehet letagadni. Egyébként sincs semmi titkolni valóm, de ha történik valami kényes dolog, amiről nem tehetek, pl. az egyik kollégám rám akar hajtani, akkor azt is el szoktam mondani. Joga van tudni róla. Elmondom hogy elküldtem és kész. Nyilván azzal nem dicsekszem, hogy pl. jól esik az hogy azért érdeklem más pasikat is. De hát melyik nőnek ne esne jól. És mivel semmit nem akarok az illetőtől nincs is jelentősége.

Mindent meg szoktam beszélni a párommal. Beszélek neki az összes pasi haveromról. Megmondom neki hogy nyugodtan megnézheti a facemet is ha akarja. Soha semmit sem történt amit neki ne mernék elmondani, és soha sem mondok ki olyat amit előtte ne mernék elmondani. Szerintem egy kapcsolat alapja az őszinteség. A hazugságokra meg mindig fény derül. És aki eltitkolta talán azt hitte ez egy annyira apró dolog hogy tök fölösleges beszámolni róla. Viszont a párja egy életre megjegyzi. És szálka lesz benne.

2016. jún. 15. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs szukseg ra,mindent meg tudunk beszelni. Nalam egy ketszer volt olyan,hogy valami megbeszelnivalot,vagy be szereztem volna valani valamit amit huztam,halasztottam de kesztetest ereztem h elmondjam.Nem hagyott a lelkiismeretem nyugodni.Azert nem nagy dolgok voltak,nem megcsalas v ilyesmi mert odaig el se jutnek sose es nem is masik pasi,hanem kisebb egyeb hazugsagok.
2016. jún. 15. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!