Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, hogyha a barátnőtök cigány zenét hallgatna?
De nem is ezeket a Jolly meg tudja a franc,hanem azokat az igazi cigányokat,akiknek egy magyar szavuk sincs
emiatt elég sokat veszekszünk és azt mondja csak én vagyok az akit ez zavar
mást nem zavarna?
Most mit varsz? Tobbsegben nyilvan csak az fog a kerdesedre valaszolni akit zavar. En ugy lennek vele,hogy ameddig o elfogadja az en zenei stilusom..addig en sem szolnek bele az ovebe
Sp voltam szisztok
Zavarna. A zenére ugyanis elég háklis vagyok, az ethno meg nem az a stíl, amit sokáig/rendszeresen szeretek hallgatni.
A megoldás viszont egyszerű: ha az egyiktek választja a zenét, a másik beállítja a hangerőt. Azt időnként váltotok.
Így aztán ami csak az egyikteknek tetszik, az is elviselhetően szól.
Igen zavarna.
Én olyan körökben mozgok, akik egyből felgyújtanának engem, és kiirtanák az egész családomat amint ez a szégyenfolt kiderülne, hogy milyen nővel volt viszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!