Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, hogyha a barátnőtök cigány zenét hallgatna?

Figyelt kérdés

De nem is ezeket a Jolly meg tudja a franc,hanem azokat az igazi cigányokat,akiknek egy magyar szavuk sincs

emiatt elég sokat veszekszünk és azt mondja csak én vagyok az akit ez zavar

mást nem zavarna?

2016. jún. 14. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen, zavarna. Főleg ha előttem teszi.
2016. jún. 14. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Hat nekem a ferjem csinalta egy idoben. Engem csak azert zavart, mert nem az en stilusom, es o csak ugy tud zenet hallgatni, hogy folyamatosan ugyanazt a 3-4 szamot. Szoval engem nem a "ciganysag" zavart a zeneben. ( Ugyanugy kiborulok attol is, ha pl. gengszterrappet, vagy barmi mast hallgat vegtelenitve) Abban igazad ban, hogy ha neked nem tetszik az a zene, akkor ne hallgassa, amig ott vagy. Ha egyedul van, hadd hallgassa ami neki tetszik.
2016. jún. 14. 21:44
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Igen.
2016. jún. 14. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
A barátnőd cigány? Én okádnék tőle, ha fehér, ha cigány hallgatná. Ha a barátnőd néprajzos vagy néptáncos, akkor viszont nem zavarna, mert ez a munkája.
2016. jún. 14. 21:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, zavaena.
2016. jún. 14. 21:57
 6/14 anonim válasza:
100%

Most mit varsz? Tobbsegben nyilvan csak az fog a kerdesedre valaszolni akit zavar. En ugy lennek vele,hogy ameddig o elfogadja az en zenei stilusom..addig en sem szolnek bele az ovebe

Sp voltam szisztok

2016. jún. 14. 22:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Felőlem hallgathatná, ha fülhallgatóval teszi, csak én ne halljam...
2016. jún. 14. 22:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna jót röhögnék rajta. Akartam venni poénból még régebben egy Ladát, úgy hogy nem vagyok cigány, de abból akartam bömböltetni a muzsikát. XD
2016. jún. 14. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Zavarna. A zenére ugyanis elég háklis vagyok, az ethno meg nem az a stíl, amit sokáig/rendszeresen szeretek hallgatni.

A megoldás viszont egyszerű: ha az egyiktek választja a zenét, a másik beállítja a hangerőt. Azt időnként váltotok.

Így aztán ami csak az egyikteknek tetszik, az is elviselhetően szól.

2016. jún. 14. 22:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen zavarna.

Én olyan körökben mozgok, akik egyből felgyújtanának engem, és kiirtanák az egész családomat amint ez a szégyenfolt kiderülne, hogy milyen nővel volt viszonyom.

2016. jún. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!