Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadjátok, ha a barátnőtök/barátotok elolvassa az üzeneteitek és nem írnak vissza?
Mintha magamról olvasnék. Sokszor van hogy magányra vágyom és olyankor nem írok vissza senkinek.
Remélem tudod hogy ezt nem csak veled csinálja, hanem a családjával, barátaival is. Tudom, mert én is így szoktam. Kapok is hideget-meleget a családtól mondjuk, ha egy hétig nem keresem őket (távol élek tőlük, egyetemen vagyok).
Nagy szerencsére találtam már olyan lányokat az életben, akik nem vágynak a napi szintű kommunikációra és megtarthatom a privát teremet, ha velük vagyok.
Nem illetek össze akkor. Neked egy akaszkodósabb, kevésbé független, extrovertáltabb férfi jönne be, mint amilyen te is vagy.
23/F
3-as vagyok.
Nekem az a normális ha barátnőm van, hogy úgy heti 2-4 napon találkozunk, és mindig van egy-két nap, amikor egyáltalán nem is beszélünk egymással. Akkor is ha őrülten szerelmes vagyok.
Egyértelmű, hogy nem érdeklik őt a dolgaid, szerintem gondolkozz el ezen a kapcsolaton...
Ilyenkor amikor a másikat nem érdekeljük, egy beszélgetéstől nem fog megváltozni a dolog, sajnos.
Nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!