Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha a barátnőtök közölné hogy ő szenvedélyesebb kapcsolatra vágyik?
8 hónapja vagyunk együtt, de tele vagyok kétségekkel. Azt szeretném hogy mondja/írja hogy nagyon hiányzom neki, megőrül már nélkülem, szervezzen több programot a hétköznapokra is, hogy ne csak hétvégente lássam. Ha nem találkozunk, akkor csak messengeren üzengetünk, nem is hallom a hangját hétvégéig :(
És már annyira elegem van. Szeretem a barátomat, én már vele élnék legszívesebben, szívesen lepem meg azzal hogy főzök vagy sütök neki valami finomat, hagyok neki apró ajándékokat... egyszóval úgy érzem hogy én jobban szeretek ebben a kapcsolatban.
Mit csináljak? Nem vagyok egy ráakaszkodó barátnő, csomó programja van nélkülem, mint írtam nem is lakunk együtt hogy mindig egymás szájában lennénk.
Az a baj hogy nagyon érzékeny vagyok, és nehéz elmondanom neki ha valami bánt. Múltkor már nekikezdtem, de valahogy nem azt hallom vissza amit hallani szeretnék. Csak általánosságokat hogy még tanulnia kell ebben a kapcsolatban, meg majd változtatnia kell stb..
Valaki írjon valami jó tanácsot :((
Milyen hamar megérkeztek az ingyenes szakításra utasítók.
Hallod kérdező? Szakíts! Szar az egész. Dobd ki!
De ha nincs ideje valakinek barátnőre akkor ne is legyen neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!