Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok borzasztóan!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok borzasztóan!? Hogy győzhetném le? 43F

Figyelt kérdés
3 ève van egy barátnőm (27N)! Nagyon fèltèkeny vagyok. Attól fèlek ez miatt fog elhagyni! Mit tegyek? Mindig ez miatt veszekszünk.
2016. jún. 14. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én párom 42 és sokszor mondja, h tart attól, h esetleg megtetszik egy fiatalabb férfi. Ezt szerintem a korkülönbség produkálja. De... Vajon mindent megteszel, h igazán boldog legyen melletted? Sokszor úgy érzem, h a munka utani pihenés és a napi rutin mellett észre sem veszi talán, h élek és kezdek átesni én is a ló túlsó oldalára telefonozgatás ügyben. Nem azért mert ez minden vágyam!!! Nem szeretek előtte telefonálni sem mert az előitéletei a fejemben csengnének miközben beszélnék. Viszont rájöttem ha néha úgy tartja kedve elkezd velem foglalkozni ha látja, h meg mindíg a telefonom babrálom. Mostanában kezdem ezt a szitut kihasználni 😊

Nem vagyok egy elkényeztetett liba, de jó lenne ha nem mindíg az Ő általa kitalált programokat élveznénk ami legtöbbször a tvnézés és az alvás. Ennek ellenére szeretem és eszembe sem jut félrelépni!

Az ember félti mindenét ami számára kincs 😊 és az ezüst készlet sem a mosogatástól csillog!

29/L

2016. jún. 15. 08:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Na ez megint más kérdés. Ő fél attól, hogy megtetszhet neki más? Hát ez eléggé durva ne haragudj. Akkor nincs tisztában az érzéseivel. Te teljesen normális módon viselkedsz, ahogy leírtad, nyílván mikor érzed, hogy valami nincs rendben, akkor teszel ellene, ez normális. Megcsalni dacból szerintem nem lehet senkit.
2016. jún. 15. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Bocsánat,javítok! Attól tart h nekem tetszene meg egy fiatalabb férfi ☺ Pedig repesve mondanám ki a boldogító igent majd életünk végéig nevelnénk a gyerekeinket!😊 Ezt tudja is.

29/L

2016. jún. 15. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:

tehát az a bajod hogy csinálsz valamit amiről tudod hogy nem jó és mégis csinálod.

A megoldás hogy ne csináld és ha nem csinálod akkor nincs gond..

Tulképpen ez ennyire egyszerű.

2016. jún. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!