Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok borzasztóan!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok borzasztóan!? Hogy győzhetném le? 43F

Figyelt kérdés
3 ève van egy barátnőm (27N)! Nagyon fèltèkeny vagyok. Attól fèlek ez miatt fog elhagyni! Mit tegyek? Mindig ez miatt veszekszünk.
2016. jún. 14. 14:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mire féltékenykedsz? Vagy mik azok a dolgok amik kiváltják ezt belőled?
2016. jún. 14. 14:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha ír neki valaki nem mondja el ki az! Telefonálni is fèlrevonul.
2016. jún. 14. 14:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Sehogy! Aki féltékeny típus, az mindig is az marad. Amúgy meg valószínűleg úgyis visszamegy a volt pasijához, vagy pedig szexelni fog vele melletted is. Jobban jársz ha szakítasz vele...
2016. jún. 14. 14:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Volt már ez a kérdés..

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Tudtad, hogy kapcsolatban van és csalja veled a férjét, mégis belementél, mit csodálkozol? A "mert szeretem" még nem indok arra, hogy összejöjjön valaki egy gerinctelen r-banccal, te mégis bevállaltad, szóval magadra vess.

Feleslegesen féltékenykedsz, úgysem fogja otthagyni, ha pedig igen, garantáltan félremegy melletted is. De ha nem kell normális nő, hanem egy ilyen selejt, akkor ne rinyálj.

2016. jún. 14. 14:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt a kèrdèst nem èn írtam ki. Nekem èlettársam van.
2016. jún. 14. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Tök felesleges féltékenykedni. Persze, ha valaki szeret féltékenykedni annak hiába mondják. Ha pedig nem szeretsz féltékeny lenni, akkor ne tedd.
2016. jún. 14. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Szintén féltékeny típus vagyok, DE! Mindig azzal terelem el ezt az érzést, mielőtt felhergelném magam és a párom torkának ugornék, h ha kicsapom a hisztit FELESLEGESEN, akkor PONT EZÉRT FOG ELHAGYNI! Aki megakar csalni az úgyis megcsal: de azért nem mindegy, h te harcoltad-e ki azt, h ő félrelépjen, h másnál keresse a boldogságot, vagy ő maga egy lelki hulladék, amiért nem képes hűséges maradni!!!
2016. jún. 14. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Keress korodbeli nöt
2016. jún. 14. 14:40
 9/14 LazyJones ***** válasza:

Egyrészt ha féltékenykedsz, valószínűleg azért fog elhagyni. Másrészt attól, hogy féltékeny vagy, még nem kell ezt feltétlenül naponta az orra alá dörgölni. Legyél az szép csendben, magadban. Harmadszor: kényszeríted, hogy veled legyen? Kétlem. Akkor meg valamiért csak azt mondja, hogy veled akar lenni, és nem mással, nem? Plusz megette azt a kapcsolatot a fene, amiben nem tudsz bízni a saját párodban, nem?

Amúgy meg küzdve küzdj, és bízva bízzál. Ha féltékeny vagy, igyekezz, hogy te legyél számára a legjobb, és csökken az esély arra, hogy talál olyat, aki jobb nálad!

2016. jún. 14. 16:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Először magadban tegyél rendet. Nem bízol magadban sem sajnos, addig nem leszel kevésbé féltékeny. Szerinted attól, hogy féltékenykedsz, jobb lesz a helyzet? A féltékenység előtt-utóbb agresszióhoz vezet, azt meg a nők nem szeretik. Attól, hogy féltékeny vagy még simán megcsalhat.
2016. jún. 14. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!