Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm csak leégetné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csak leégetné magát! Szóljak neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Egy fiúba szerelmes. biztos forrásból tudom hogy a fiúnak nem tetszik... meg mondták is. a bnőm megakarja kérdezni tőle hogy bejön-e neki... de leégeti magát! szóljak neki hogy tudom, hogy nem tetszik a fiúnak......vagy haggya hogy égjen le? mert ha elmondom neki akkor nemfgoja elhinni és azt hiszi h csak azért mondom mert tetszik nekem a fiú és azt akarom h leszálljon róla :( és tuti rám lenne mérges a barátnőm... ahogy ismerem! mit tegyek? (biztos hogy nem tetszik a fiúnak)
2010. ápr. 12. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem semmi közöd hozza...

hagyd békén csinálja, majd rájön ha nem kell a fiúnak!

2010. ápr. 12. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Így van. Ne kavarj!
2010. ápr. 12. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se kavarj! Majd rájön magától és legközelebb nem fogja leégetni magát :)
2010. ápr. 12. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ki fogja bírni, hogy nem tetszik a fiúnak.
2010. ápr. 12. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
elég nagyképű lehet a bnőd ha nem hiszi el neked h tényleg nem jön be a pasinak... én megmondanám neki de utána odaküldeném biztos ami biztos alapon:)
2010. ápr. 12. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Hadd próbálja meg és zárja le az egészet.
2010. ápr. 12. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
A visszautasítás nem kellemes, de nem is égés szerintem. Illetve csak akkor nem égés, ha nem tud róla ország-világ.
2010. ápr. 12. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
ink. haggyad mer a végén azt hiszi h hajtasz a pasira
2010. ápr. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!