Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 eves férfiként otthon lakni a szülőkkel?
Figyelt kérdés
Most volt 1 eve, hogy összejöttünk, de egyelore semmi szándékot nem latok, hogy osszekoltozzunk. Mennyire gaz ez a helyzet? Mondjam neki, hogy nekem mar ilyen terveim vannak? 23 N2016. jún. 14. 08:06
11/16 anonim válasza:
* amúgy meg 1 év után összeköltözni??? hülye lesz!
12/16 anonim válasza:
A magyarországi átlagfizetésből nem lehet megélni úgy, hogy lakbért is fizet az ember. Ha te még tanulsz, akkor téged is el kellene tartania, úgy meg főleg nem tudnátok megélni. Nektek nőknek elég gyakran irreális elképzeléseitek vannak az anyagiakról, főleg aki soha nem dolgozott még.
13/16 anonim válasza:
Itt ez a nagyobb baj, nem az, hogy esetleg a kérdező még diák: "Es sajnos o az aki dolgozni sem hajlandó." - Vagyis az a 30-as férfi az, aki inkább lógatja a lábát.
Nemrégiben fent voltam egy részben társkeresőn (töröltem magam, elegem lett), és beszélgettem egy 30-as pasassal, aki az anyjával él, és neki sem akaródzik elmenni dolgozni. Egyébként meg egy értelmes emberről van szó, csak lusta.
14/16 anonim válasza:
18 éves koromban, fél éves kapcsolat után összeköltöztem az akkor 23 éves barátommal. Mindketten dolgoztunk, megtanultunk önálló háztartást vezetni, beosztani a jövedelmünket (pedig nem kerestünk jól!). Bár a kapcsolat másfél év után véget ért, utólag úgy gondolom, ez olyan tapasztalat volt az életemben, ami képessé tett a későbbi FELNŐTT életre. Onnantól senki nem kérdőjelezte meg az önállóságomat, bármilyen helyzetben képessé váltam éretten, felelősségteljesen dönteni, viselkedni. Ma sem döntenék másképp, szerintem minden felnőtt embernek szüksége lenne rá, hogy megtapasztalja!
15/16 anonim válasza:
30 éves, otthon lakik az anyjával, "dolgozni sem hajlandó" és sokak itt habzó szájjal védik, hogy ez normális ma Magyarországon. :'D Tökéletesen reprezentálja a gyakori közösségét.
16/16 anonim válasza:
30 éves és még otthon lakik úgy, hogy nem dolgozik? Esélyes a mai napi "link alak" díjra!
Hagyd el, nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!