Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy masszőr kiveri, az megcsalásnak számít?
Párommal elmentünk egy normál thai masszázsra, nem számítottunk rá, h ez lesz, de őt kielégítette kézzel a hölgy (engem nem). Én a váróteremben ültem amíg ő volt soron és végighallgattam az egészet. Mikor kijött, egyből elmondta ő is magától. Kérdés, hogy ki hogy gondolja, nektek ez megcsalásnak számít, vagy tolerálnátok?
Egy lány
Nem megcsalas, ez egy masszor, happy finish, egy szolgaltatas amit ugy vett igenybe h te is jelen voltal, nem a hatad mogott sunnyogott oda. Ha a csaj valami ismeros lenne, baratno, stb az megcsalas, de ez nem.
Egyebkent mi is voltunk Thaifoldon, a ferjemmel is megtortent en akkor sem lattam benne semmi dramat es most sem.
Minden lepontozasnak orulok:-)))) (nem tudom miert de mindig megnevetett:-))))
Majd, ha az esküvőtökön is megbaxxa a koszorúslányokat, azt meg betudjátok legénybúcsú afterpartinak.
Ilyen agyatlan libát...
Aham, sejtem a pasid mennyire lett volna toleráns, ha egy jóképű masszőr ffi elkezdett volna ujjazni a masszázs közben, te meg hagytad volna. Biztos ő is csak kintről hallgatta volna, hát persze. Szerintem berontott volna, a massszőrnek kiveri a fogát, téged meg a helyszínen kidob.
Nem kéne ilyen könnyen ítélkezni, ha a kérdező nem fogja fel annyira véresen, mint ti, akkor ti miért ítélitek el az ő kapcsolatát? Annyit kérdezett, hogy megcsalásnak számít-e? Nem ítéletet kért, hanem tanácsot!
Egyébként az én személyes véleményem az, hogy minden megcsalásnak minősül, amit nem egyeztettetek előre. Ismerek nyitott párokat, náluk ettől működik a dolog, hogy előre megbeszélik, mit lehet és mit nem. Ha ösztönről beszélsz és nem döntés alapján történnek dolgok a párod életében, akkor mindig lesznek ilyen alkalmak, mert nem az eszével fog cselekedni, hanem az adott nő hatására.
35/N
Jaj, mit kell ezen annyira befeszülni..?
Masszás közben a masszőrnő kiverte neki, húh, nagy dolog; ha szeretitek egymást, akkor az élet megy tovább - együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!