Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy masszőr kiveri, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy masszőr kiveri, az megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Párommal elmentünk egy normál thai masszázsra, nem számítottunk rá, h ez lesz, de őt kielégítette kézzel a hölgy (engem nem). Én a váróteremben ültem amíg ő volt soron és végighallgattam az egészet. Mikor kijött, egyből elmondta ő is magától. Kérdés, hogy ki hogy gondolja, nektek ez megcsalásnak számít, vagy tolerálnátok?

Egy lány

2016. jún. 13. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
#6 megérdemlitek egymást. 2 hülye egymásra talált. Majd ha hetente jár prostizni, azt is tudd be "ösztönös igények kielégítésének" vagy ha majd végigdugja a barátnőidet... akkor azt is.
2016. jún. 14. 08:10
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell senkit lehülyézni. Nem mindennapi dolog, lépjetek túl rajta, kevesebbet járjatok oda.
2016. jún. 14. 09:24
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Nem megcsalas, ez egy masszor, happy finish, egy szolgaltatas amit ugy vett igenybe h te is jelen voltal, nem a hatad mogott sunnyogott oda. Ha a csaj valami ismeros lenne, baratno, stb az megcsalas, de ez nem.

Egyebkent mi is voltunk Thaifoldon, a ferjemmel is megtortent en akkor sem lattam benne semmi dramat es most sem.

Minden lepontozasnak orulok:-)))) (nem tudom miert de mindig megnevetett:-))))

2016. jún. 14. 10:23
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Majd, ha az esküvőtökön is megbaxxa a koszorúslányokat, azt meg betudjátok legénybúcsú afterpartinak.

Ilyen agyatlan libát...

Aham, sejtem a pasid mennyire lett volna toleráns, ha egy jóképű masszőr ffi elkezdett volna ujjazni a masszázs közben, te meg hagytad volna. Biztos ő is csak kintről hallgatta volna, hát persze. Szerintem berontott volna, a massszőrnek kiveri a fogát, téged meg a helyszínen kidob.

2016. jún. 14. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

Nem kéne ilyen könnyen ítélkezni, ha a kérdező nem fogja fel annyira véresen, mint ti, akkor ti miért ítélitek el az ő kapcsolatát? Annyit kérdezett, hogy megcsalásnak számít-e? Nem ítéletet kért, hanem tanácsot!

Egyébként az én személyes véleményem az, hogy minden megcsalásnak minősül, amit nem egyeztettetek előre. Ismerek nyitott párokat, náluk ettől működik a dolog, hogy előre megbeszélik, mit lehet és mit nem. Ha ösztönről beszélsz és nem döntés alapján történnek dolgok a párod életében, akkor mindig lesznek ilyen alkalmak, mert nem az eszével fog cselekedni, hanem az adott nő hatására.

35/N

2016. jún. 14. 12:46
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Megcsalás. Nem tolerálnám. Betegnek és perverznek tartom azt a hozzáállást, hogy "én is hagytam volna, ha te élvezed" stb. 31/nő
2016. jún. 14. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Jaj biztos nagyon ellenkezett. Hagyjuk már. Én otthagytam volna rögtön ha nekiáll a masszőr kielégíteni, sosem tennék ilyet a párommal főleg hogy ott ül kint. Te meg kib.szott balf.sz vagy most zavar vagy nem döntsd el. Szerintem irtó gázok vagytok. De ha nektek így oké akkor sok boldogságot.
2016. jún. 14. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
15# de akkor francnak kérdezi? Ha nekik belefér akkor belefér. Attól szerintem mi meg elmondhatjuk a véleményünket.
2016. jún. 14. 15:23
 19/21 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, mit kell ezen annyira befeszülni..?

Masszás közben a masszőrnő kiverte neki, húh, nagy dolog; ha szeretitek egymást, akkor az élet megy tovább - együtt.

2019. nov. 20. 15:22
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
Ez mért megcsalás nem jár hozzá. Így alakult, kiverte neki és kész . Férfiaknak inkább ilyet adjon az asszony mint hogy eljárjon titokba kurvázni. A sok bolond asszonyra meg ne hallgass , ezek azt hiszik ,ha valamit nem engednek akkor az nem is fog megtörténni.Imádom a párom, de ha masszőr kielégítené kézzel (klikk-kliik) nem verném ki a balhét. Inkább tudjak róla mint ,hogy mögöttem . F40
2021. márc. 9. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!