Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom nem vevő a vicceimre?
Sokszor mondok szóvicceket, szólásokat, régies szavakat, vicceket, és nem az a baj, hogy nem nevet rajtuk, de sokszor még ő néz hülyének engem.
Mondok egy példát:
Szögelnem kellett itthon, és mondta a párom, hogy vigyázzak, nehogy a fejembe üssem véletlen a szöget. Erre mondtam neki, hogy akkor innen ered a mondás, hogy szöget ütött a fejébe?
Semmi. Gondoltam nem jó, nem tetszik neki. :D
Utána mondtam egy faviccet, én majd megszakadtam rajta, ő meg hülyének nézett és közölte, hogy milyen jó, hogy én magamat szórakoztatom. Már ideges voltam és visszaszóltam neki, hogy az a lényeg, hogy az ember jól érezze magát.
Sokszor ha írok neki valamit figyelmen kívül hagyja, és engem oltogat.
Idegesít, hogy miért ilyen, pedig szerinte ő nem is bunkó velem.
Vagy például múltkor ő délután elaludt, vagy 5 órán át aludt, én meg nem tudtam, de ő meg csak úgy tud ha ot ülök mellette tv és laptop nélkül, szóval a telefonomat nyomkodtam addig. Elkezdtem a telefonomon ilyen quíz kérdéseket töltögetni, és magamban nevetgéltem. Mikor felkelt 5 óra alvás után, még ő néz hülyének hogy én ilyenekt csinálok.
Hogy a te tréfáid milyenek az egy kérdés, de a gondolkodásmódotok nagyon-nagyon eltér egymástól, az meg egy fontosabb dolog.
A viccelődésben csak élesebben, vagy hamarabb előjön, de szerintem elő fog az jönni másban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!