Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4-es szex után tönkrement a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4-es szex után tönkrement a párkapcsolatom, hogy hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve együtt vagyunk, nagyon jó, szoros volt a kapcsolatunk, szeretjük is egymást. Aztán úgy döntöttünk kipróbáljuk egy másik párral 4-esben a szexet. Közös ötlet volt, izgalmasnak tűnt és igazából nagyon jól sikerült. Pár csere is volt közben, tehát a barátom a másik lánnyal, én a másik fiúval is csináltam. Persze egymás előtt,mellett. Utána viszont mintha megváltozott volna köztünk valami, úgy érzem elhidegült és mikor szeretkezünk akkor is valahogy más. Ezt nehéz elmagyarázni. Kérdeztem tőle hogy van-e valami baj és azt mondta nincs semmi, minden rendben. Pedig nem olyan mint eddig, nincs velem annyit, nem olyan jókedvű mint előtte. Most mit csináljak?

2016. jún. 12. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
H mit csinalj?ha meg egy iLyen adodik az eletedben,tobbszor gondold at!
2016. jún. 12. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

En ilyen modszerrel raztam le egykor a baratomat.

Ezzel tonkretettetek a kapcsolatot. Az intimitast oltetek meg vele.

N

2016. jún. 12. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Jegyezd meg, kérdező, ha ilyen dolgokra vágysz, az soha ne a pároddal csináld.
2016. jún. 12. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

1. ha szeretem a párom, alap, hogy elutasítom az ilyet

2. én sem bírnék szerelmemként ránézni utána, ha előttem dug egy másik csajt

A ti kapcsolatotoknak itt lesz vége, szerintem.

2016. jún. 13. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Párkapcsolat kizárolag 2 emberről szól az én értékrendem szerint ...

Ez a fajta felállás nem normális ..Ha ez a tipusú izgalom vonz, akkor maradj szingli ,ismerkedj ...járj Swinger klubba stb .. Téged egy kicsit sem zavart ,hogy a párod más lánnyal lelte örömét ?Furcsán szerethetitek ti egymást ....

2016. jún. 13. 08:43
 16/17 anonim ***** válasza:

A 2.-ik válaszlónak van igaza + még annyit hogy hiába beszéltétek meg előre mert amikor meglát téged egy másik pasival akkor elszakadhat az a vékony szál ami az irántad érzett szeretetét jelentette, nem tudatosan és tudatosan sem tudja ezt már megváltoztatni (max ha múlik az idő)

+

jó tanács: készülj fel rá hogy bármelyik pillanatban szakíthat és ne kérdezgesd folyamat hogy "Mi a baj?" ha akarja akkor majd úgyis elmondja amúgy meg csak rontod az esélyeidet az együtt maradásra ha folyton ezzel faggatod (idegesíted)

2016. jún. 13. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

tanácsot nem lehet adni, mert a párod azt csinál és gondol amit akar, nem amit a gyakorikérdéseken írnak le..

de kinek az 5lete volt a négyes ?

Ha szeretik egymást a felek, és mindkét fél akarja akkor sz nem lehet akadály, de itt szerintem a férfi nem akarta, vagy nem tudta hogy nem akarja.

2016. jún. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!