Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4-es szex után tönkrement a párkapcsolatom, hogy hozhatnám helyre?
En ilyen modszerrel raztam le egykor a baratomat.
Ezzel tonkretettetek a kapcsolatot. Az intimitast oltetek meg vele.
N
1. ha szeretem a párom, alap, hogy elutasítom az ilyet
2. én sem bírnék szerelmemként ránézni utána, ha előttem dug egy másik csajt
A ti kapcsolatotoknak itt lesz vége, szerintem.
Párkapcsolat kizárolag 2 emberről szól az én értékrendem szerint ...
Ez a fajta felállás nem normális ..Ha ez a tipusú izgalom vonz, akkor maradj szingli ,ismerkedj ...járj Swinger klubba stb .. Téged egy kicsit sem zavart ,hogy a párod más lánnyal lelte örömét ?Furcsán szerethetitek ti egymást ....
A 2.-ik válaszlónak van igaza + még annyit hogy hiába beszéltétek meg előre mert amikor meglát téged egy másik pasival akkor elszakadhat az a vékony szál ami az irántad érzett szeretetét jelentette, nem tudatosan és tudatosan sem tudja ezt már megváltoztatni (max ha múlik az idő)
+
jó tanács: készülj fel rá hogy bármelyik pillanatban szakíthat és ne kérdezgesd folyamat hogy "Mi a baj?" ha akarja akkor majd úgyis elmondja amúgy meg csak rontod az esélyeidet az együtt maradásra ha folyton ezzel faggatod (idegesíted)
tanácsot nem lehet adni, mert a párod azt csinál és gondol amit akar, nem amit a gyakorikérdéseken írnak le..
de kinek az 5lete volt a négyes ?
Ha szeretik egymást a felek, és mindkét fél akarja akkor sz nem lehet akadály, de itt szerintem a férfi nem akarta, vagy nem tudta hogy nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!