Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj a férfiaknak ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a férfiaknak ha egy nő szőrösebb fajta?

Figyelt kérdés

miért csak az a jó ha egy nő csupasz mint a béka, miért nem jó az ha természetes? (meghagyja a kezén)

miért számít ennyire h szőrös egy nő. miért baj?

2016. jún. 12. 14:24
1 2
 11/18 BulmaSwan ***** válasza:
100%
Egy időben én is leszedtem a karomról. Mondjuk teljesen nem vagyok teljesen hófehér(de barna se) és világosbarna a szőröm, de azért látszik. Manapság már nem érdekel és a páromat is hidegen hagyja. Ha valaki meg beszól emiatt.. Azt mondanám rá, hogy ha annyira zavarja nyugodtan leszedheti ő az én karomról, de, hogy én magam időt erre külön nem fogok áldozni az biztos. Ha meg egy fiú emiatt elutasít, akkor annyit is ér.
2016. jún. 12. 21:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves #11!

Pontosan igazad van, akit ez zavar az annyit is ér!

2016. jún. 12. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Sztem ha a kezén nem annyira szőrös mint egy fiú akkor egyáltalán nem kell leszednie egy nőnek. Én évekig leszedtem és tökéletesen sima volt a karom és több fiú is megjegyezte hogy ez olyan fura hogy egyáltalán nincs ott szőr, még pihés sem. Úgyh már én sem szedem. Viszont ha van kis bajusza egy nőnek az nagyon taszító és nem elég kiszőkíteni mert csóknál attól még érezni és gusztustalan. Meg a lábon, a hónaljon és a bikini vonalnál alap szerintem hogy ne legyen szőr egy nőn.
2016. jún. 14. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:

"Miért baj a férfiaknak ha egy nő szőrösebb fajta?"

Mert majomnak itt vagyunk mi, férfiak. Szóval a szőr FOGLALT.

2016. jún. 14. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es, te lehet hogy majom vagy.. p öcsfej.
2016. jún. 15. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Jól van uccsó, egye fene: te nem vagy majom.

Tájjellegű agyagedény vagy.

2016. jún. 15. 13:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es mivel van humorod és nem vagy nagyképű annyira nem is vagy majom. De aki elvárja hogy egy nő csupasz legyen mint egy béka az majom xd .Ha csupasz akkor csupasz majom. Egyébként kérdező ha valaki beszól emiatt akkor mond meg neki hogy ha zavarja nyugodtan leszedheti neked de te erre időt nem fogsz szánni. Esetleg a szőkítést tudom ajánlani ha ennyire zavar ez.Párnak meg keress olyat akit ez nem zavar.Nem kell másokért megváltoznod engem pl az alakommal ba.sztatnak némelyek úgy hogy csak jóhúsban vagyok és normális testömeg indexxel (158 cm 55 kg).Nem vagyok sovány de azért nem gurulok még a bolond anyám is ilyen. Na és őt nem tudom lecserélni egy férfival ellentétben sajnos.Na meg gimiben szekáltak hogy ronda vagyok pattanások,fogszabályzó,hajzsírosodás miatt. Na meg azért is szekál néhány idióta mert nem sminkelek vakolatot csak szemfestéket használok meg nem festem a hajam.Nőként már sikerült rájönnöm az ilyenek fejére sza.rni kell egy nagyot és az olyan embereket akik ilyenek és ki lehet szelektálni jobb minél előbb kiszelektálni a környezetedből. Senkinek nem kell senkiért sem megváltoznia.
2016. jún. 16. 16:58
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves 14es, miert kell egy nőt lemajmozni ha szőrõs, a géneket nem mi akarjuk ;)

Kedves 17es, rajottem hogy en magamnak akarok megfelelni, akinek nem tetszik menjen el. Miert kinozzam en magam egy hülye elvárás miatt. Most is csak a párom miatt gyantaztam le a karomat is, eddig sem szolt erte, de nem akartam h ugy ne tetszek neki. De legkozelebb mar nem gyantazom le, nem csak az a fontos hogy mi van kivul... :)

2016. jún. 17. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!