Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm? Irigykedik?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel bejövünk egymásnak. Ezt elmondtam a legjobbnak hitt barátnőmnek is. De ő egyböl elkezdett komplikálni: írt msn-en a srácnak hogy akkor mi lesz köztünk meg hogy mikor közeledik majd jobban felém. A fiú mondta nekem hogy mondjam meg neki hogy ne szóljon bele mert ezt majd magától eldönti és engem is zavart egy kicsit hogy mindent tudni akar. Szóltam neki és erre megsértődött. A fiút meg annyira kiidegelte már hogy felém se néz más csajok társaságát keresi. Szerintetek irigységböl tette a bnőm? Azzal takarózik hogy segíteni akart! Most már elvesztettem a fiút is és a bnőmet is!Most mit tegyek?

Remélem nem lett túl értelmetlen, de nem tudtam jobban megfogalmazni...

2010. ápr. 12. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

tökéletesen érthető.. a barátnődnek nincs pasija ezért mint a nők töbsége veled van ku2rvasokat. egyvajta szimbiózis.. mivel ő a belőled árado törődéssel elégiti ki a saját szeretethányát.. és félt hogy ha a te társaságod helyette egy fiu lessz akk szeretet nélkül marad egyedül..

ennyi az egész.. fiuzz és keressen magának egy srácot és megint jóba lesztek..

2010. ápr. 12. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehetett simán segítő szándék is.

Csak a mértékre nem figyelt.

2010. ápr. 12. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem segíteniakart. én is voltam ilyen helyzetben. hamar lesz új rajongód és barátkozz mással
2010. ápr. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!