Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb általában a gyerekvállalás, mint a párkapcsolat?
Képesek vagyunk a legjobban működő hosszú és harmonikus párkapcsolatot a szemétbe hajítani, ha az egyetlen nézetkülönbség az, hogy a párunk nem akar gyereket.
Közben meg hajlamosak vagyunk gyereket vállalni (véletlenül vagy szándékosan) a szülőnek és párnak is teljesen alkalmatlan, bunkó, tahó, alkoholista, bántalmazó, agresszív, hűtlen, önző partnerrel.
Elsősorban a nőkre jellemző ez, de tudom, hogy férfiból is van ilyen. Úgyhogy a nőnek ez az életfeladata és az ösztön dolgot inkább hagyjuk (nem vagyunk állatok és nagy számú kivétel is van, akik egyáltalán nem akarnak gyereket).
Nyilván egyénileg eltérő vélekedés van, de általában véve kérdezem. Szóval légyszi ne azt írjatok, hogy én nem így csináltam. Akkor inkább írjatok le, hogy miért tapasztalom ezt tévesen vagy ilyesmi.
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!