Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek beleférne az egy párkapcsolatba, hogy a párotok fent van társkeresőn?
Egy jól működő kapcsolatban nincs helye a társkeresőnek. Haverkodni ott a facebook és az ilyen közösségi oldalak. Nem barátkozik hidd el, szédíti a többit. A nevében is benne van: közösség a másik pedig társkereső... Ha nem is kapcsolatra hanem pl szexchat-re keres nőt, akivel lehet flörtölni, pajzánul írogatni. Szingliként a kutyát nem érdekelné, de kapcsolatban van, gondolom nem ezzel nyit...
Ő most épp elvan veled, ingyen szex, kaja, takarít, mos rá valaki. Jobb mint a mamahotel és ha talál jobbat vagy épp alkalmat ugrik mint egy jaguár. Ne várd meg.
Nekem nem fér bele, ki is tenném amint megtudom sőt az ismerkedés sem folytatódnak ha már az elején még folytatná azért utána, ezzel azt érezteti hogy most épp jó vagy, de nem áll szándékában lemondani a többiről, még a flört lehetőségéről sem!
nem
barátkozni meg máshol kéne, a társkereső nem erre való
Attól függ, milyen társkeresőn. Van olyan társkereső, ami nem csak társkeresésre alkalmas, hanem lehet csak barátkozni, csevegni is. Ilyen a badoo is. Itt vannak fent családosok, sikersztoris párok is olyan céllal, hogy új barátokat találjanak, vagy beszélgessenek. Nekem ezzel nincs gondom.
Ha olyan oldalon lenne fent, aminek csak társkeresés a célja, az már más kategória. Én is célzottan olyat kerestem, ahol nem csak társat lehet keresni, mert én most úgy érzem, hogy szívesebben barátkozom, mint társat keressek (én jelenleg egyedülálló vagyok). Nem is regisztráltam olyan oldalra, ami csak és kizárólag társkereső.
Nem, mert a nevében is benne van, hogy TÁRSkereső.
Addig leszel neki, míg eldob egy másikért. Addig csak egy ingyen punci vagy neki. Valaki, aki "megteszi addig, amíg nincs másik".
Volt ilyenem, de az illető le is tagadta a nyilvánvalót. Úgy elhúztam a csíkot...
Nem kioktatásból vagy ilyesmi, csak kíváncsiságból, mert én őszintén nem értem ezt.
Miért akar valaki tök idegen emberekkel beszélgetni? Ha hobbiról van szó, akkor felmegy egy olyan oldalra ahol szintén annak a hobbinak hódoló emberkék vannak, és megosztják egymással tapasztalataikat.
De az embernek ott a párja, ott vannak a barátai, a saját hobbija, a szabadidejében hogy jut ideje még erre is? Vagy ezek helyett műveli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!