Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha túl rövid a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha túl rövid a póráz?

Figyelt kérdés

A városba nem mehetek egyedül,ha muszáj,akkor telefonálunk. Pasikkal szóba sem állhatok,barátnőim már nincsenek.

Szórakozni is nagyon ritkán járunk. Sajnos okkal bizalmatlan, de szerintem akkor sem lehet egy embernek dolgokat megtiltani, vagy korlátozni őt a személyes szabadságában. Egyedül nem mehetek sehová...

Egyébként meg nagyon rendes, jó fej, a szülei is azok, sok mindent köszönhetek,neki és a családjának is. Nekem már csak ő van, nincs senkim :(...csak ezzel az egy dologgal van a probléma, hogy nem enged el sehova..

Már 11éve vagyunk házasok...

2016. jún. 9. 17:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nem kösz! Most jó kislány vagyok! :)
2016. jún. 9. 18:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Tök olyan mint a jó kislány, meg a szigorú apuka... kihasználja, hogy rajtuk kívül senkid nincs - és nem is lehet.

Hát én nem élnék így!

2016. jún. 9. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!