Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha túl rövid a póráz?
A városba nem mehetek egyedül,ha muszáj,akkor telefonálunk. Pasikkal szóba sem állhatok,barátnőim már nincsenek.
Szórakozni is nagyon ritkán járunk. Sajnos okkal bizalmatlan, de szerintem akkor sem lehet egy embernek dolgokat megtiltani, vagy korlátozni őt a személyes szabadságában. Egyedül nem mehetek sehová...
Egyébként meg nagyon rendes, jó fej, a szülei is azok, sok mindent köszönhetek,neki és a családjának is. Nekem már csak ő van, nincs senkim :(...csak ezzel az egy dologgal van a probléma, hogy nem enged el sehova..
Már 11éve vagyunk házasok...
Fuggetlenul attol, hogy mot csinaltal vagy mit nem ez nem normalis a reszerol es ezt a banasmodot senki nem erdemli meg. A helyedben csomagolnek, ezt jatssza ezt azzal aki tudjak.
Uristen milyen emberek vannak, elkepeszto, de az is, hogy te ezt hagyod.
Amikor ő kórházban volt, én "engedély nélkül" eljártam kocsmázni, pasikkal enyelegni, és ez két alkalommal történt meg. Visszaéltem a bizalmával amig kétszer bent volt a kórházban. Részegen látogattam meg a kórházban--
Több pasival is testközel helyzetbe kerültem, de nem feküdtem le eggyikkel sem...Még időben leléptem a helyszinről---
Azért azt megnéznám, hogyan reagálnál, ha a férjed részegen más nőket "csak" taperolna, miközben te kórházban vagy.. Undorító és aljas dolog volt tőled. Megértem, hogy nem bízik benned ezek után, bár magam nem értek egyet "bebörtönzéssel", simán elhagytalak volna a helyében.
Lehet, hogy azt akarja, hogy ezzel "vezekelj", és idővel enyhülni fog, de azt is simán el tudom képzelni, hogy ragaszkodik hozzád, nem akar elhagyni, de már többé nem fog bízni benned és nem enged ki a látóköréből. Az is lehet, hogy ő maga is megunja, hogy olyannal van együtt, akit állandóan ellenőriznie kell és lelép végül.. Idővel kiderül.
Nem megy újra kórházba véletlenül?
Iszogathatnánk kicsit.Majd ráfogjuk a rövid pórázra:)
Írj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!