Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek nincs a szextől orgazmusa?

Figyelt kérdés
Önkielégítésnél van, de szexnél még soha.
2016. jún. 9. 12:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom sok nőnek nincs orgazmusa.
2016. jún. 9. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem legtutibb poz es amiben kb. akkor van orgazmusom amikor csak akarom az az, hogy a pasi uljon az agy szelere. Rendesen uljon, ne doljon hatra. Te ulj ra szembol, kapaszkodj meg benne, es abszolut te iranyits. Kezdd mozgatni a csipodet elore hatra (ne fel le soha), es kozben eroteljesen feszitgesd magad. Egy ido utan a feszitgetesektol majd kezdesz erezni egy ilyen edesen szorito erzest a huvelyedben. Erre addig feszits amig el nem mesz. Pasi ne mozogjon, csak te elore es hatra.
2016. jún. 9. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja es a feszitgetes a legfontosabb az a baj hogy sok no ezt nem tanulja meg es csak varjak a ki-be-toltol az orgazmust.
2016. jún. 9. 14:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Na akkor nem is próbáltam ki mindent.. Van remény.
2016. jún. 9. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Te kipróbáltál mindent, és a párod? Ha őt csak a saját élvezete érdekli akkor ne csodálkozz hogy neked nincs.
2016. jún. 9. 16:19
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:

sok nőnek nincs orgazmusa, valóban, ezek nagy része hetero, és az oka az, hogy a partnerük nem veszi a fáradságot, hogy jó legyen az ágyban.

valaki írta, hogy amelyik nőnek nincs orgazmusa, az még nem találkozott jó partnerrel. igaza is van.

2016. jún. 9. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Elég sokat szexeltem már életemben, de orgazmusom csak akkor volt szex közben, amikor a mostani barátommal szexeltünk, ugyanis ő az első, akibe szerelmes vagyok. És ő az első, aki tényleg szakít az én élvezetemre is időt... :)
2016. jún. 9. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Van olyan akinek nincs a szextől orgazmusa?

Önkielégítésnél van, de szexnél még soha.

Jahh... nekem. Már egy jó pár éve.

Node ez kizárólag a szex hiányának tudható be. ;)

2016. jún. 10. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!