Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek nincs a szextől orgazmusa?
Mióta szexelsz és milyen nemű vagy?
Egyébként van, meg olyan is, aki csak eleinte van így, aztán a szexnél is lesz később.
Ennek két oka lehet:
- túlságosan ráfeszülsz, nem tudod magadat elengedni
- a párod nem megfelelő technikával próbálkozik (amin te tudsz változtatni azáltal, hogy irányítod, segíted őt... te tudod, mi jó neked, mitől élvezel el, segíts a párodnak abban, hogy ezt ő is megtanulja)
N36
Én már mindent megpróbáltam.
Szextől nincs, de már volt, hogy nagyon közel éreztem magam hozzá. Hüvelyit még nem tapasztaltam, viszont a csilkó izgatásával mindig.
Én még mondhatni, hogy a szexuális életem elején tartok, remélem a későbbiekben sikerül szex közben is megtapasztalni az orgazmust.
Oszinten szolva sokaig en is elhittem, hogy fejben lehet gond, vagy erzelmekkel, de aztan lefekudtem a masodik baratommal 4 nap ismeretseg utan, amikor meg semmilyen erzelem nem volt koztunk es megis volt minimum 4-5 orgazmusom.
Ugyhogy azota inkabb azon a velemenyem vagyok, hogy azoknak nincs orgazmusa, akik meg nem talalkoztak igazan tehetseges pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!