Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátom?
Az a legviccesebb, hogy tök normális hangnemben írtam a lánynak, nem ilyen "dögölj meg te mocskos krv, megöllek, ha nem szállsz le róla, ő az enyém" stb stílusban, hanem elmagyaráztam neki, hogy ki vagyok, hogyan alakult ki a kapcsolatunk, mit tudok róla, illetve a végén feltettem neki néhány kérdést, arra vonatkozólag, hogy mit szeretne a barátomtól, mit várt vagy mire vár.
A lányt onnan ismeri, hogy 1x meghívta a barátom egy sörre, de csak beszélgetési szándékkal, a lány ebbe meg mindenféle dolgokat látott bele, jött a számmisztikával, a jelekkel, stb...
"beteg szegény és hagyjam" - már most a lányt védi veled szemben.
"1x meghívta a barátom egy sörre, de csak beszélgetési szándékkal" - egy pasi soha nem hív meg egy italra egy vadidegen lányt "beszélgetési" szándékkal. Beszélgetni ott vannak a haverok vagy te.
Milyen betegsége van a lánynak hogy védeni kell? Mitől? Még ha rákos is jobb ha tudja az igazat.. Ha meg idegösszeroppantást kapna akkor nem részletezem mekkora hazugság... Egy kapcsolatot nem helyezünk ilyesmi elé ha szeretjük a párunkat.
Ha zavarja akkor letiltja amúgy. Normális pasi megmondja hogy van barátnője! Ha erre nem képes akkor te is meglépheted, nem csak ő belőle áll a kapcsolat, ketten vagytok és jogod van hozzá hogy tudjon rólad valaki. Hisz lehet szédíti hogy nincs senkije és ha alkalmas a pillanat lepattan... Őt is palira veszi. Egyébként meg a saját profiloddal annak írsz azt amit akarsz!
Egyébként a párom is alátámasztotta: pasi csajt csak beszélgetni nem hív meg :)) leteszteli hogy milyen és felméri ilyenkor hogy mi lehet belőle. Ha sörözni akar akkor a haverokkal teszi.
Nem jogosan haragszik, ő csinál hülyeségeket és még neki áll feljebb!
Honnan tudja a pasid tel.számát?
Ja és nem jogosan haragszik.
Jogosan haragszik.
Én is pipa lennék, ha a hátam mögött próbálnál beleavatkozni az emberi kapcsolataimba, főleg nem éppen építő jelleggel.
Ha meg még féltékenységből menne a "fúrás", akkor bejönne a képbe két dolog is: az egyik, hogy a féltékenység nálam nem rulez, a másik meg a bizalom kérdése.
Szóval igen, ha a hátam mögött furkálsz alaptalanul, akkor nagyon, nagyon pipa lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!