Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem bunkóság?
Baratom a mai nap folyaman kijelentette hogy túl tag vagyok es nem gondolta volna hogy ennyire es ez volt mikor egyutt voltam vele de ezt csak most mondta el nekem.
Nagyon megharagudtam rá hisz szarul esett az is amit mondott es ahogyan mondta.
Mitcsináljak?
Tudni te fogalmazni magyar?
Hihetetlen, de ha nem megy, írd inkább angolul, mert egyáltalán nem értem, mit akarsz írni!!!
Jó nagy f_sz.
Én legszívesebben azt vágtam volna a fejéhez, hogy "nem én vagyok tág, te vársz túl sokat egy ilyen kis vékony cerkától". Eltekintve a méretétől, tuti hozzá vágtam volna valami ilyesmit. Amúgy meg csökkenteném a szex mennyiségét, mondván, hogy hadd regenerálódjanak a lenti izmaim.
Kegel-gyakorlatokat csinálj!
Figyi, a párkapcsolat alapja a bizalom és az őszinteség. Nyilván nem mindegy, hogy hogy mondta, ha bunkón, akkor mondd meg neki, hogy bunkó. Ha finoman fogalmazott, odafigyelve, hogy ne bántson, akkor nem bunkó. Ezt neked kell eldöntened. Viszont én a helyedben nem ezen rugóznék, hanem a megoldáson... persze az is lehet, hogy nem te vagy tág, hanem az ő szerszáma kicsi, azon viszont nem lehet változtatni. Szerintem keress rá a neten a Kegel-gyakorlatokra.
Oké, és miután a pichákok kidühöngték magukat, esetleg valami konstruktív javaslat a kérdezőnek?
Tudjátok, neki a probléma akkor is ott lesz, mikor ti elmentek fürcsizni, felkaptátok a babydollt és elfelejtitek ezt a szép és kiadós gyűlölködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!