Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös programot szerveztünk, erre csak úgy bejelentette, hogy elhívta az apját. Miért csinálja ezt mindig?
4 éve vagyunk együtt, de ha belegondolok még soha nem mentünk el zökkenőmentesen moziba. Csomószor volt, hogy elhívtam, hogy fizetek akár én mindent, csak menjünk már el valahová, nézzünk megy egy filmet kettesben. A legtöbbször a mozi napján vagy egy nappal előtte közölte a barátom, hogy hát elhívta még az öccsét, vagy az én öcsémet. Persze nem örültem, de nem vagyok bunkó, jöjjenek. Még a sokadik alkalommal is belementem.
Aztán volt, hogy végre elmentünk kettesben, állunk a büfénél, és nézegetjük a díszpoharakat, amiket a filmhez lehet venni. Láttam, hogy tetszik neki, gondoltam akkor veszek egyet neki is és magamnak is. Megköszönte, aztán közölte, hogy "mennyire örülni fog az apja ennek a pohárnak".... (volt így már korábban pl pólókkal is...)
Aztán most újra bepróbálkoztam, hogy hátha most sikerül egyszer normálisan, nyugodtan, ketten programot szervezni, de tegnap egyszerűen közölte a barátom, hogy "ja amúgy elhívtam apám is".
Én nem akarok bunkó lenni senkivel, de mostmár kezdek nagyon kiborulni. Ráadásul az apja amúgy is nehéz eset.
Próbáltam már erélyesebben szólni, hogy elég mostmár ebből a hátam mögötti meghívogatásból, és egyszer egy normális programot akarok, de akkor persze megígéri, aztán azzal a lendülettel el is felejti..
Mit tegyek? Hagyjam az egészet, és járjak egyedül moziba, ha menni akarok? Már ezt is felvetettem neki, de akkor meg ezen hisztizett. Szóval fogalmam sincs, mit tegyek.
Köszi a válaszokat.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!